fbpx

Vara asta aleg MIMI. Pentru că …

Vinurile moldovenești, cele făcute la ”sovesti” sunt în majoritatea lor vinuri bune. Anume din cauza aceasta e greu de a alege ce vin anume să servești seara la masă.

Vara asta însă alegerea pentru mine este simplă. Aleg vinurile MIMI pentru că sunt bune și pentru că în așa fel susțin construcția Castel MIMI din satul Bulboaca. Iată această frumusețe de clădire:

Credeți-mă pe cuvânt că va arăta mult mai bine atunci când tot ansamblul din Bulboaca va fi gata.

Acolo vor fi și bazine, și wine-spa, și camere de hotel pentru cei ce doresc să petreacă câteva zile acolo. Vor fi și restaurante și săli de degustare în beciuri. Va fi și un labirint chiar.

Totodată va fi o sală expozițională și un întreg scuar cu havuz.

Și, cel mai important pentru mine, toată această infrastructură este adaptată pentru părinți cu copii. Peste tot sunt rampe de acces (mai puțin în sălile de degustare unde copiii nu au ce căuta). Hotelul va fi prevăzut cu ascensor pentru persoanele cu nevoi speciale.

Și, da, vinul e bun. Mai ales când alături sunt plăcinte!

Susțineți producătorii locali!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?