fbpx

Demisia lui Chirtoacă, obiectiv promovat doar de PSRM?

Azi e luni. Din nou e ședință operativă la Primărie cu toate serviciile acesteia. Din nou Chirtoacă va întârzia și din nou va vorbit despre cai verzi, oops, albaștri de pe pereți. Ca de obicei.

Vă amintesc că inițiativa referendumului a fost lansată de consilierii din Partidul Popular European, doar că, încrederea în ei e la nivelul pământului, asta după ce au votat împreună cu foștii membri de alianță, pe marginea unui proiect care prevede retrocedarea unui lot de pământ din Valea Morilor.

În acest week-end socialiștii au făcut nușce adunare locală a partidului în Chișinău. Au ales 300 de oameni care să ajute la petrecerea referendumului local cu privire la demiterea lui Chirtoacă.

În rest nu văd acțiuni nici de la PPEM nici de la PLDM care acum sunt în opoziție și își reformează viziunile. Și asta este trist, or, Chișinăul nu merită încă 3 ani de stagnare.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?