fbpx

Dle Plahotniuc, dați-l afară pe Dorin. Please.

Dle Plahotniuc, în Republica Moldova, și nu numai zic că Dvs sunteți stăpânul unic al ceea ce a rămas din SRL ”Moldova”. Dacă nu vă supărați eu vă voi întreba ceva, și Dvs, dacă nu veți găsi răspuns la întrebări, gândiți-vă la un eventual, alt Primar pentru Chișinău.

1. Dvs credeți că în ultimii 9 ani Chișinăul a evoluat sau a degradat?
2. În câte zile credeți că apa va ajunge să inunde nu doar strada Albișoara dar și strada Cantemir?
3. Nu v-ați săturat să mergeți pe drumuri pline de gropi?
4. Nu vă temeți că într-o zi vor cădea copaci peste membri ai PD și alți apropiați?
5. Nu vă este frică că va pierde într-o zi orașul prin București la cazinou?

Cândva, la primul offline cu Dvs, spuneați despre faptul că vă place să aduceți partenerii în Drive pentru că e un club bun și aranjat. Un club cu care ați vrut să vă mândriți.

Nu ați vrea ca să-i aduceți pe Victoria (Nuland) și pe Jose Manuel (Barroso) într-un oraș într-adevăr european dar nu în ceea în ce-l transformă nepotul partenerului Dvs de alianță.

Acolo niște oameni buni s-au apucat să facă referendum. Încercați să le dați poate o mână de ajutor, așa cum ați făcut-o pe 7 aprilie. Poate totuși vă reușește să faceți din Chișinău un oraș în care să vrei să te întorci.

Mersi de atenție și eu sper vara asta să faceți un off-line, dacă tot unii vă prorocesc funcția de premier în lunile apropiate.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?