fbpx

Dle Jizdan, dar cu ”tractoriștii”-polițiști care fumează în mașini ce facem?

Bună ziua dle Ministru.

Aici lumea vă laudă că v-ați apucat de lucru. Eu v-aș lăuda doar pentru manifestația #fărăFrică dar și acolo în loc să băgați în autocare tâmpiții ortodocși ați băgat oamenii sănătoși. Nu dar, asta nu-i treaba mea. Important că nu a fost vărsare de sânge.

Dle Ministru, nu știu dacă știți dar de curând s-a aprobat o lege cu privire la fumat. Nu se permite fumatul în spațiile publice. Nu știu cum Dvs dar eu cred că un automobil al poliției rutiere este un loc public. Mai ales că ele sunt proprietatea noastră a cetățenilor.

Iată de exemplu șoferul acestui autoturism cu numere de identificare ale ministerului pe care îl conduceți fuma azi la volan în mașină. Se ascundea cum putea dar fuma, repet, în mașină. Mașină pe care pe lângă faptul că o afumă o și împute și eu, ca cetățean care am alergie, dacă cumva voi vizita acest loc public, voi avea probleme.

Nu știu cum dvs, dar mie îmi pare cam incorect acest fapt și consider că polițiștii trebuie să fie un exemplu pentru noi pentru toți.

Polițiștii trebuie respectați dar trebuie și ei să ne respecte.

Vă mulțumesc mult și vă doresc o zi bună.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?