fbpx

”Кто не пьет за путина, тот пид..ас!” // Istoria unui scandal între delegațiile venite la Hramul Bălțiului

Bălțiul este oraș înfrățit cu mai multe localități. Astfel, când are loc sărbătorirea Hramului Orașului, toate orașele își trimit reprezentanți la sărbătoare. Anul acesta Bălțiul a fost vizitat de către delegați din Nijnii Novgorod, Moscova, Sankt Petersburg, Hmelnițk, Moghilev Podolsk, Vinnița, Cernăuți, Smolean (Bulgaria), Narva (Estonia), or. Miercurea-Ciuc, Ploțk (Polonia) și Daugavpils (Letonia).

În ajunul hramului, pe 21 mai, toți oaspeții au mers spre Cricova, acolo unde făleșteanul le-a arătat beciurile și vinurile. În Bălți nu s-a obosit să ajute un pic Barza Albă ca să arate ce-i mai bun … ei dar asta-i altă istorie.

Acolo, la Cricova, în toiul sărbătorii, unul din delegații moscoviți, un oarecare Vladimir Pirojok (născut în Cahul de fapt) s-a urcat pe masa din sala prezidențială și a rostit ceva de genul: ”Выпьем за владимра владимировичв путина. Люди пьют стоя! Кто не пьет за путина, тот пид..ас!”

Iată-l în prim-plan. Screen din cadrul unui video plasat de Usatîi pe facebook:

A doua zi, delegațiile străine discutau între ele în engleză. Chiar dacă, spre exemplu bulgarii, nu prea o cunosc. Le era rușine de ceea ce se întâmplase și se supărase foc pe delegația rusească.

Acest Pirojoc în dimineața de duminică a și fost internat la spital cu insuficiență renală acută. Ieri am încercat să întreb de un angajat al făleșteanului ce-i cu el, dar nu a vrut să-mi spună negând faptul 🙂

Informația a fost confirmată și de un reprezentant al delegației orașului Narva.

Pentru conformitate: Din delegația orașului au făcut parte Pațanovskaia Tatiana, vice-primar Narva, Golubeva Elena, șef direcție evidență contabilă primăria Narva și Efimov Alexandr, președintele consiliului municipal Narva.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?