fbpx

Clounella, companie de handicapați morali?

Îmi scrie o prietenă pe facebook:

Eugen, am sunat la „Clounella„, compania care cică are animatori pentru copii. I-am rugat să ne dea un animator (pe care am să-l plătesc) ca să mergem la Spitalul Oncologic, secția Pediatrie, să le ducem niște cadouri de Paști. Vreau să fac o campanie de Paști. Au spus că vor reveni peste 2 ore ca să-mi dea un răspuns.

Trecut deja mai bine de 2 ore și uite că am sunat eu încă o dată, crezând că au uitat. La întrebarea mea dacă au vreun răspuns pentru mine, ei mi-au răspuns: „Noi nu oferim servicii la așa copii. Nu vă putem ajuta cu nimic, ne pare rău”. Îți dai seama de reacția mea. Ca să fiu sigură că nu am înnebunit, am mai întrebat o dată. La care am primit un raspuns urât și foarte clar, că nu oferă ei așa servicii copiilor bolnavi, chiar dacă le vei achita. Decizia a fost coordonată cu directorul.

Am încercat pe facebook să văd cine este directorul companiei ca să îl sun direct. Am găsit un număr de telefon pe care l-am apelat. Nu era el, altcineva, dar tot de la ”Clounella”, care, deja în mod mai frumos, mi-a explicat că clovnii lor nu au pregătire psihologică pentru a lucra cu ”așa copii”.

Îmi este interesant: dacă îi chemi la o zi de naștere la care un copil este bolnav oncologic sau suferă de SIDA trebuie neapărat să îi preîntâmpini? Sau dacă el vine și vede un copil ras pe cap se apropie și te întreabă: ”Da el nu-i bolnav oncologic cumva”?

Oare ce trebuie să simtă părinții unor copii mai puțin fericiți când sună la astfel de companii și-i refuză?

Orice companie care se respectă, cred eu, ar trebui să aibă clovni gata să lucreze cu toți copiii și să nu facă diferențe. Mai ales că, toți cei care lucrează cu cei mici, trebuie să aibă anumite studii în domeniu.

Pentru informare:
Prima dată a fost apelat numărul – +37361111829
A doua oară am sunat pe +37379398809

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?