fbpx

Dictatură la JurnalTV? // Iată cum arată un ordin intern la JurnalTV

Acest mesaj și document atașat a venit de pe un profil facebook. Reproduc exact mesajul și documentul atașat. Mesajul a fost transmis miercuri, 13 aprilie. Eu l-am văzut abia azi pentru că a fost transmis pe pagina de facebook a blogului.

///

Bună seara.

Acest material a fost trimis în această seara la ora 21.42 de directorul JTV, Octavian Gîțu. Cei care țipă în gura mare că vor o societate corectă și fără dictatură instaleaza dictatura și teroarea la JurnalTV. Vedeți ce aberații conține acest document.

Frații Gîțu au acaparat toata puterea în JurnalTV și seamănă frică și teroare printre săracii angajați. Diana Leahu, director Marketing la JurnalTV terorizeaza angajatii. Tipa si injoseste angajatii laudindu-se peste tot ca e sotia sefului si ca trebuie ascultata. Nimeni nu o respectă și se răzbună și îi urăște pe toși. Această persoană cândva a lucrat ca asistentă la o clinică de hemoroizi. Vă dați seama ce nivel are în presă.

Eugenia Năstase, șefa Știri, fosta secretara a lui Secareanu indeplineste ordinele cele mai josnice fara sa cricneasca.

Anatol Durbală se linge și el cum poate pe lângă șefi pentru locul său călduț. Au plecat din cauza lui Octavian Gîțu și soția sa, nume mari precum Nata Albot, Dorin Scobioală, Cornel Durnescu etc etc. Zeci de profesioniști. Și continuă să plece oameni.

La bordul JurnalTV ajung numai lingăii și ”killerii” care îndeplinesc ordinele acestor 3 persoane. Angajații ar vrea să plece, dar unde? Dacă au guri acasă de hrănit. Soția lui Octavian Gîțu apare în reviste glamuroase și toacă banii jurnalului plecând cu zilele de la serviciu. Despre asta Țopii nu au idee.

Vă rugăm scrieți și deschideți ochii oamenilor să știe cine sunt acești ”dreptate și adevăr”. La JornalTV șefii își șterg picioarele de oameni cum vor. Umblă cu pază, iar soția șefului se dă mare și tare că are pază de corp. Dacă au ajuns să amenințe angajații că le vor tăia din salarii pentru că angajații postează pe facebook informații de pe siturile jurnalului, atunci de ce nu amendează întreaga Moldovă că intră pe siturile lor. S-a ajuns la paranoie. Vă rugăm, faceți public acest mesaj, poate or vedea și Țopii.

///

Documentul atașat:

///

Dacă personajele menționate în această însemnare își doresc dreptul la replică îmi pot scrie și le ofer cu plăcere această posibilitate.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • Adriana |

    Este identic si la publika. Pentru fiecare „incalcare” – ei pedepsesc cu taieri din salariu. Nu din prime dar din salariu iar incalcarile repetate, chiar daca nu sunt chiar incalcari (doar ei le considera asa) sunt pedepsite cu eliberarea neconditionata (cu impunerea sa scrii cerere de eliberare caci de nu, uita despre munca ta de jurnalist in Moldova).

  • tav |

    Daca era ordinul cu stampila si semnatura, poate credeam. Dar asa un simplu inscris nu are valoare.

  • Anonym |

    da nu gasesc nici un e-mail sau ceva cumva sa trimit mesaje anonime, ce fel d blog e asta?
    am o istorie foarte interesanta, chiar una prea interesanta referitor la tema abordata aici, dar vreau cumva mai pe ascuns…

So, what do you think ?