fbpx

Făleșteanul duce bălțenii la ”sapă de lemn” // video

Pe data de 9 aprilie la Bălți s-a deschis un mega-market. Detalii le puteți vedea pe realitatea.md or baltionline (sursa primară) nu se mai deschide acum.

Puteți vedea oamenii agresivi dornici după un cadou pentru cumpărături de câteva sute de lei. Oameni disperați în dorința de a câștiga ceva pe degeaba pentru că sunt mulți dintre ei care-s sleiți de foame din cauza lipsei locurilor de muncă și perspectivă în oraș.

Anume asta încearcă să promoveze primarul ales de Bălți numit în popor ”balabolul de la Fălești”.

– ”Balabolul de la Fălești” a hrănit o lună cu macaroane bătrânii din oraș iar acum nu le mai dă niciun ajutor deși le-a promis în campania electorale fonduri speciale.
– ”Balabolul de la Fălești” a promis investiții în Bălți dar în afară de burse la două universități de calitate inferioară din rusia nu a făcut nimic.
– ”Balabolul de la Fălești” a promis că închide cazinourile dar unica ce a obținut asta-i pierderea banilor pentru revoluție într-un cazinou din Chișinău
– ”Balabolul de la Fălești” a promis că se apucă de reparația drumurilor în oraș dar în afară de trasarea unui teren pentru nu știu ce bază de antrenament nu a făcut nimic.
– ”Balabolul de la Fălești” a promis locuri de muncă pentru acești oameni disperați după o bucată de pâine dar nu a făcut nimic.
– ”Balabolul de le Fălești” a promis că va fi alături de bălțeni dar mai mult de 90 la sută din timp îl petrece la Moscova chiar dacă și-a promovat prin intermediul tuturor apartamentului luxos pe care l-a cumpărat la Bălți.

”Balabolului de la Fălești” îi este în cot de bălțeni. El vrea să crească o generație de oameni care-s gata, pentru 200 de lei să voteze pentru orice tâmpit în fruntea orașului său. Aveți cazurile de la Florești, Drochia și altele.

Primarul de Bălți știe că, cu cât mai îndobitocit este omul, cu atât mai fidel este și cu atât mai puțini bani va cere pentru a lupta contra oricărui dușman al ”stăpânului” său.

Eu, totuși, sper ca MAI-ul să-i vină de hac odată și odată.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?