fbpx

”Vrabia mălai visează” sau ”Leancă-președinte”

Ieri cei de la Partidul Popular European din Moldova au remis un comunicat de presă în care au transmis publicului mesajul că vor avea un candidat din partea partidului pentru postul de președinte al Republicii Moldova.

Normal că din partea partidului va fi Leancă. Pentru că … Deși mai bine să nu discutăm axiome.

Leancă nu va fi președinte pentru că:

1. E e bun ca ministru de externe. Atât. Nu are el ”jîlkă” de manager. Asta o știu mai ales din partea celor de la Ministerul Afacerilor Externe.

2. Leancă e supărăcios. Și el se supără pe mult timp. Spre deosebire de Filat de exemplu. Leancă e un fel de scorpion care nu-i ”zlopameatnîi” dar are memorie bună și uneori e rău. Asta-i motivul de ce nici eu nu voi fi președinte 🙂

3. Leancă va lua maxim locul 4 în alegeri. Pe asta am pariat.

4. Prietenii fostului Premier insuflă presei tot mai mult și mai mult că ar avea legături cu Plahotniuc. Și asta a început-o clovnul lui Filat – Mocanu. Prin 2013.

5. Leancă e lenos. Din punct de vedere politic. Și asta o știu mai ales de la reprezentanții misiunilor diplomatice europene care sunt în Moldova. Pe ei i-a dezamăgit mult.

6. Prea mulți oameni în partid îs inerți. Mișcă lucrurile doar când sunt împinși de la spate.

Eu nu cred că lucrurile se vor schimba în următoarea jumătate de an.

Bună dimineața, Moldova!

Sursă foto: timpul.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?