fbpx

Cum l-a făcut un căpitan neamț de rușine pe Pavel Filip din cauza SPPS // Cât de proastă conducere are SPPS?

Ieri la aeroportul din Chișinău era mare forfotă. Decola delegația guvernamentală condusă de Pavel Filip. El, împreună cu mai mulți miniștri zburau spre Bruxelles, să se roage în genunchi pentru sănătatea Europei și să demonstreze că-s europeni.

Doar că, chiar pe aeroportul moldav, delegația a fost pusă la punct. De către căpitanul navei celor de la Lufthansa care, în urma ingerințelor repetate din partea ”ofițerilor” de la SPPS neconforme regulamentului intern au rugat toată delegația și pasagerii navei să treacă din nou controlul prin scaner.

Asta a însemnat o întârziere de aproximativ o oră pentru zborul din Chișinău spre Munich.

//

Țineți minte faza când dl Ghimpu a ieșit în mulțime și a fost numit Iuda-Liuda? Atunci tot e vina celor de la SPPS care nu au putut garanta securitatea unui deputat și fost președinte al țării. Ei ar fi trebuit să știe că dorința de a fi bătuți în public cei din familia lui Ghimpu o au. Sper că țineți minte faza când Chirtoacă a fost lovit în fața Primăriei.

Ar fi trebuit să se gândească un pic și să nu se încredințeze pe mintea lui Mihal Fiodorovici.

//

Ultima despre SPPS.

Prim-ministrul stă la Buiucani. Într-o zonă rezidențială din strada Vasile Pogor. Link-ul îl puteți găsi și singuri pentru că asta contează mai puțin. Ceea ce e interesant este faptul că se vinde casa din spatele locuinței PM-ului. Și între ei este un simplu gard de un metru și 60 de centimetri. Fără protecție suplimentară, fără nimic. Poți să vezi inclusiv culoarea slipilor șefului executivului dacă ai în dotare tehnica necesară.

//

Noapte bună conducerii SPPS. Somnul e arma lor.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?