fbpx

250000 dolari, bani ai ”revoluției”, i-a scurs făleșteanul în cazinou

Conform surselor redacției blogului nostru în noaptea spre Sfântul Valentin, nesărbătorit deloc în municipiul Bălți, nici măcar printr-un concert cât de mic, primarul capitalei de nord a Republicii Moldova, a petrecut-o în cazinoul din MallDova.

Aceleași surse ne informează că în acea noapte omul ar fi cheltuit circa 250 de mii de dolari în jocurile cu noroc. O pătrime de milion de dolari care erau destinați pentru destabilizarea situației din Republica Moldova pe care cei din Partidul LOR o numesc revoluție. Chiar azi menționam faptul că făleșteanul își dorește revoluție cu utilizarea forței.

Anume acesta este motivul de ce primarul de Bălți a plecat de urgență astăzi la Moscova. Seara îl așteaptă o discuție destul de neplăcută cu cei care-i dau acolo banii pentru a distruge Parlamentul sau Guvernul.

Și dacă nu mă credeți că situația e extraordinară amintiți-vă de faptul că orice plecare la Moscova președintele Partidului LOR o anunța public pe facebook, mai că nu era petrecut cu marșuri. Punea video și foto de la plecare și sosire. Dar astăzi nu e nimic pe facebook.

Posibil anume motivul problemelor pe care le are făleșteanul cu cazinourile și dorința păguboasă de a juca îl fac să se războiască cu proprietarii de cazinouri din Bălți. Probabil are datorii și la ei.

250 de mii de dolari asta-s pensii pentru circa 4300 de pensionari din Moldova. Putea să hrănească de banii ăștia mai mult de două luni pensionarii din Bălți.

Bătrânul voronin probabil are dreptate uneori referitor la unii oameni. Eu nu-l voi cita, detaliile le puteți vedea pe realitatea.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


6 Comments

  • Viorel |

    În loc să facă ceva penru societate el se distgrează prin cazinouri. Dar dacă va fi la conducerea RM cum credeți ce va face cu banii noștri,? Rapid la casino! Asta o să fie unica soluție de calmare a nervilor)))

  • Catalin |

    E prostut omul daca a cheltuit atitia bani in jocuri de noroc. Cite probleme ar fi rezolvat Usatii cu acesti bani la Balti? Insa a preferat sa-i piarda.

So, what do you think ?