fbpx

De..re c.m a v..b.t Ma.a Sa.du cu dia.p.ra // Despre cum a vorbit Maia Sandu cu diaspora

Astăzi, pe la 19, Maia Sandu a vorbit cu diaspora.

Acesta este un fragment video din ”dialog”:

Secvență din Maia Sandu în dialog cu Diaspora

Posted by luchianiuc.com on Saturday, 6 February 2016

Normal că nu m-am uitat. Nici timp nu vreau să pierd dar nici idei noi nu voi auzi. Maia e tare ok dar, cum spuneam și mai înainte, ”călcâiul lui Ahile” în cazul PAS-ului va fi echipa. Oameni care în marea lor majoritate sunt pătați și care au în sânge corupția și ipocrizia.

Cazul acestei transmisiuni în direct este cel mai elocvent. Echipa nu a putut asigura un live calitativ cât de cât. Calitatea transmisiunii a fost mai proastă decât discuțiile făleșteanului din saună cu publicul său virtual. Și nu că nu s-ar fi putut, asta nu s-a dorit.

Cei din staff-ul Maiei puteau să contacteze privesc.eu sau orice alt site care are capacitatea de a transmite în direct, or acum apar ca ciupercile după ploaie. Mai ales că a transmite în direct e atât de simplu.

Eu aș zice că această transmisiune a fost de fapt un boicot. După atâta promovare, inclusiv prin intermediul oamenilor de influență din online și să faci o astfel de transmisiune de 2 bani e rușine. Mai ales în 2016.

Și asta e abia începutul. Voi mai reveni. Neapărat.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?