fbpx

Confort sporit pentru cei ce pleacă din Moldova // #aeroport

Toți cei care s-au avântat în construcții angajând companii sau meșteri în Moldova știu ce înseamnă termene de respectare a contractului din partea majorității companiilor moldave. Termene nerespectate, lucrări în plus etc.

Cam așa au pățit-o și cei de la Aeroportul din Chișinău atunci când spuneau bloggerilor că pe 30 septembrie va fi deschisă secțiunea nouă a sălii de așteptări din compartimentul de decolări a Aeroportului. Știrea o puteți citi pe site.

Avem un aeroport mic, deși, probabil, la fluxul de moldoveni care pleacă, ar trebui să fie mai mare în scurt timp. Asta în condițiile în care companiile low-cost sunt tot mai interesate de direcția Chișinău și în condițiile crizei persistente care este în Ucraina.

În scurt timp din Chișinău va zbura și Volotea iar LOT-ul polonez va reveni cu prețuri bune pentru Canada și SUA. Companiile rusești fac bani buni pe ruta Chișinău-Moscova (înainte erau doar cei de la S7 iar acum au apărut și Aeroflot, Ural Airlines și VIM). Asta nu-s semne de invadare, pur și simplu Air Moldova are un management aiurea care, după venirea liberalilor la minister, s-a dublat 🙁

Și Wizz se extinde, și asta e de bine. Țin minte că la offline directorul spunea că e posibil să aducă o navă care să fie legată de aeroportul din Chișinău, dar asta am impresia că nu trebuia să o scriu 🙂 Ei dar deja au trecut 2 luni de la off, posibil să fie deja înțelegerea.

Eu oricum aștept ca AirBaltic să zboare permanent spre Chișinău. Pentru că rutele prin Sankt-Petersburg nu îmi plac deloc. Nu am chef să tranzitez rusia pentru a ajunge în Republica Moldova.

Și, ca pe final, să revenim la sală. Ați putut vedea că au dispărut vederile sper podul plin de țevi, arată mult mai frumos și, cel mai important, sunt prize în sala de așteptare. Eu nu mă rușinam deloc când stăteam acolo și puneam în priză la prelungitoarele de la mesele de check-out dar nu toți îs atât de lipsiți de rușine ca mine 🙂

Și, încă ceva, Streleț oare când trece prin sala VIP și zboară spre Bruxelles sau în alte locații mai puțin cunoscute, simte că la aeroport sunt schimbări. Ast în condițiile în care tot locuitorii de rând achită trecerea lui prin zona VIP …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?