fbpx

Agora s-a apucat de supt din buzunarul făleșteanului?

Dacă nu ați știut cumva există în Republica Moldova un site care se numește agora.md și care a fost lansat drept site economic, dar între timp s-a transformat în generalist. E deținut de aceeași băieți care au vândut Unimedia pe banii de la BEM. Și acolo lucrează jurnaliști care, zic ei, lucrează după metodele de la BBC 🙂

Totodată, dacă nu ați auzit încă, în Republica Moldova este un tânăr de la Fălești care se vrea un fel de Jirinovski al Moldovei – din padrujele în padrujele și din show-uri în distracții.

Acest făleștean, la moment, este cel mai adorat membru al clasei politice. El are mare chef de alegeri anticipate și este gata să facă totul pentru asta, mai ales din ultimii bani rămași pe conturi.

Acum, acești doi s-au întâlnit, agora (care a pierdut un client important) și făleșteanul (care vrea alegeri).

Vă propun să vedeți ultimele trei știri importante de pe agora.

Două făcute din facebook-ul făleșteanului (probabil așa se face la BBC) și a treia dintr-o declarație a lui Streleț în care pe final lipsește cuvântul ”acum”. Pentru că așa e mai funny, așa e mai aproape de alegeri. Ceea ce e bine pentru făleștean – el vrea în Parlament, la Bălți a văzut că nu poate face nimic iar în parlament e ok pentru așa ca el, amantele din Parlament o demonstrează cu vârf și îndesat că nu e nevoie de minte acolo. La fel alegerile anticipate sunt mană cerească pentru agora – vor veni toți să se promoveze 🙂

E dimineață de luni din nou în Moldova …

Later add – țineți minte eu vă spuneam că pentru cei de la agora banii nu miroase 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?