fbpx

Făleșteanul s-a pătat / Până-n barbă de …

Destul de greu de scris azi, după toată tristețea care se întâmplă în lume, dar, probabil, însemnările trebuie scrise atunci când e timpul lor și nu mai târziu, de altfel se transformă în memorii, iar ăstea din urmă trebuie puse în cărți și nu pe bloguri sau facebook.

Risc să vă amintesc, în caz că ați uitat, că din luna iulie primarul de Bălți e un făleștean care de fapt nu a stat nici jumătate din cele circa 120 de zile de lucru în oraș. Ba umblă prin deplasări la moscova, ba stă în corturi, iar o noaptea a petrecut-o la răcoare.

Una din cele mai mari probleme din Bălți este stația de epurare. Ea se află chiar la intrare în oraș din partea Chișinăului. De asta, mulți vizitatori ai orașului îi simt specificul chiar de la intrare. Normal că el a promis că rezolvă problema. Doar că o rezolvă în felul său. Ba toarnă 3 tone de rahat peste PLDM, ba scoate rahatul în online cum a fost în cazul convorbirilor și scenetei erotice lansate de el ieri.

La Bălți eu știu că pentru acțiunile tale trebuie să răspunzi. După ce ieri, tânărul făleștean, și-a dat seama ce prostie a făcut scoțând în online video cu fostul Premier, azi s-a pornis să se debaraseze de acest video. Nu i-a plăcut omului la răcoare probabil.

Eu nu am niciun respect față de el de ceva timp dar ceea ce a făcut ieri, la început punând screen din video și, mai apoi, postându-l pe un site de porno și mai apoi pe un site care-l laudă 24 de ore din 24 dă dovadă de o lipsă totală de moralitate.

Și nu-i vorba că iarăși încearcă să arunce tot peste Shor din care el vrea să facă responsabil, dar e vorba de simpla invidie că la cineva e tot ok iar la el nu prea. Adică deloc.

Dar, Dumnezeu cu bățul nu bate. Totul se întoarce în viața asta.

Și, risc să vă amintesc un mic video cu promisiunile primarului de Bălți.

Надо сразу уходить,Чтоб никто не привыкал 🙂

Posted by luchianiuc.com on Thursday, 27 November 2014

sursă foto: rtr.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?