fbpx

Fute-vânt azi a plecat // Dodon pariul l-a câștigat :-(

Vă spuneam săptămâna trecută că am încheiat un pariu cu liderul socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, cu privire la viitorul Guvernului condus de principalul fute-vânt al Moldovei, Valeriu Streleț.

Conform condițiilor pariului am anunțat public pe facebook că nu am avut dreptate. Alte condiții în pariu nu au existat.

Câteva idei despre ședința de azi.

1. PL au stat ca curcile celea plouate. Un fel de ”moia hata s kraiu, nikogo ne znaiue”. Așa o impresie că nu erau în alianță.

2. PLDM a început procesul de martirizare. Mi-au plăcut discursurile lui Vadim Pistrinciuc și Valeriu Ghilețchi. Celelalte au fost praf. În partid se simte lipsa unui lider puternic. Parcă se conturează influența lui Chiril Lucinschi. Va fi interesant de urmărit ce va fi. Mai ales că PLDM nu mai are ce pierde.

3. PD a demonstrat încă o dată că e partidul de buzunar al lui Plahotniuc. Atunci când Lupu vorbește despre Eurointegrare asta e cel puțin funny dar totuși trist.

4. PCRM e la fel ca și PD.

5. PSRM a obținut ce și-a dorit. Acum Dodon și colegii trebuie să demonstreze că nu sunt a lui Plahotniuc, asta mai ales după ce ”prietenul” lor făleștean i-a pus în buzunarul celui care îl conduce de când a venit în politică. Totuși e funny copilul teribil al politicii moldave, el, la fel ce și fostul lui Șef direct, otrăvește tot pe ce pune mâna sau cu cine colaborează. Dodon ar trebui cât mai repede să scape de el.

În rest … vom trăi și vom vedea. Circul moldav continuă.

Fotografia a fost preluată de pe profilul liderului socialist. Sunt interesante mesajele din ea, nimic mai mult.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?