fbpx

Fute-vânt ”разбушевался”

Prim-ministrul Republicii Moldova, acest fute-vânt, nu poate sta liniștit nici măcar o zi. După ce a fost arestat liderul PLDM nu trece o zi ca să nu zică ceva sau să facă un briefing. Nu conferință de presă dar anume briefing. Ca nu cumva să-i fie adresate întrebări incomode.

Tot mai des și mai des merită citată această selecție:

lipsa de ouă la Guvern

Posted by luchianiuc.com on Thursday, 15 October 2015

De câteva zile el vrea ca porecla lui să fie nu ”fute-vânt” dar ”Robin Hood”. El s-a apucat să se răzbune pe cel care l-a denunțat pe șef-su. S-a apucat să recupereze aeroportul. Asta deși i-a fost explicat clar că motive nu prea sunt. Inclusiv din scrisoarea CNA trimisă de Chetraru încă pe numele fostului prim-ministru Gaburici.

Streleț a făcut o comisie care i-a zis că posibil să fie ceva motive de concesiune. Dar pentru asta mau au nevoie de 3 săptămâni. Pentru ca după asta să mai zică ceva.

Referitor la aeroport vă zic zilele ăstea ce și cum e acolo și cum își îndeplinesc promisiunile pe care le-au expus în septembrie atunci când am trecut pe la ei.

Partea tristă cu răfuiala lui fute-vânt este că Moldova va pierde aproape jumătate de miliard de euro prin judecățile europene dacă îl naționalizează omul supărat care, din greșeală, e în fruntea PLDM acum.

Partea și mai tristă e că Streleț nu va fi demis. Chiar dacă ar merita-o.

E dimineață din nou, în Moldova.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?