fbpx

Streleț, acest premier ”primitiv” ce vrea să sărăcească Moldova #aeroport

Am mai scris că Prim-ministrul actual al Republicii Moldova este un fute-vânt. Nu au trecut nici 24 de ore că el o demonstrează din nou, un fel de ”Streleț strikes again”.

Acest Prim-ministru, care uită de la mână până la gură tot ce a vorbit în 2013 (vă propun să vă uitați video-urile selectate de realitatea.md) s-a apucat să își facă PR pe concesionarea aeroportului or oamenii văd în asta mâna Moscovei care trebuie neapărat stirpită. Și asta în pofida faptului că s-a construit parcarea. S-a făcut curat la zona de aterizare. S-a început reparația capitală a pistei etc.

Streleț nu vede sau acceptă tacit scumpirile la gaze naturale, energia electrică și, respectiv, la produsele de primă necesitate. Streleț nu vede că leul scade pe zi ce trece iar inflația crește. Streleț nu vede că duce o politică de cacao și că nu are idee pe ce lume e și ce echipă are.

Streleț în 2013 vedea un aeroport primitiv iar acum caută cum să-l ia chipurile înapoi dar de fapt mai cauzând daune de vreo 45 de milioane de euro statului. Cel puțin așa e investiția în aeroport în acești doi ani de concesionare.

Streleț se preocupă cum va apărea în media și nu ce va fi cu Republica Moldova. Și asta e trist.

Streleț nu se gândește ce face și vrea să sărăcească Moldova care și așa este în prăpastie. Și asta e și mai trist 🙁

Poate să-i cumpărăm niște ochelari să vadă omul ce se face sub nasul lui? Ar ajuta oare?

sursă imagine: agora.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?