fbpx

Epidemia ipocriziei a ”răpus-o” pe deputata Maria Ciobanu

Cândva în raionul Nisporeni era o profesoară de limba și literatura română. Se numea Maria Ciobanu. Elevii o lăudau (și o laudă pe facebook).
După asta a fost un candidat pentru funcția de deputat din partea PLDM care umbla și cerea voturile.
Apoi a devenit parlamentar și ca majoritatea moldovenilor ajunși în parlament s-a îmbolnăvit de ipocrizie.
Umblă pe la sanatorii să se lecuiască dar nu o ajută.

Să vă povestesc ultimele două cazuri.

Pe 26 iulie dna deputată scrie pe facebook despre amante, dosare la procuratură și despre noul ministru al transportului.

Asta fără a menționa dosarele pe care le au membrii PLDM, fără a menționa faptul că a votat alianța cu PCRM și pe Vitiuc în prezidiul Parlamentului, fără a menționa toate amantele verzi din Parlament care stau cot la cot cu ea, și fără a da numele lui Iurie Chirinciuc, actualul ministru al Transportului. Se teme să zică nume.

Al doilea caz e de ieri.

Doamna deputată își varsă pe facebook amarul cu privire la premiile de Stat.

Fondul Premiului de Stat e un milion de lei. Adică câte 100000 lei per premiant. Printre ei anul ăsta sunt Botgros, Naforniță și Galaicu-Păun. Ea e supărată pe faptul că o bucată de premiu îl va lua și dna Valentina Stratan din PD (ea e într-un grup de autori, nuș ce au descoperit acolo) fără să se gândească la alte persoane.

Fondul premiilor este exact o treime din fondul de concediu al lodărilor din Parlament. Mă refer la deputați, fără asistente și amante. Eu unul nu am văzut ca dna deputat, lovită crunt de epidemia ipocriziei, să se dezică de acei 30000 lei.

Greu e când ajungi la treuca puterii, tare greu.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?