fbpx

Ilan, ”ugamanește”-te!

Disclaimer: Cei din Chișinău care se cred cei mai deștepți și cred că orheienii sunt proști sunt rugați să evite această însemnare.

Începând cu ziua de alaltăieri au fost mai mulți care au dat link la primul raport lunar al primarului de Orhei (link către raport).
Câteva zile în urmă, cineva din prieteni, la întrebarea ”ce mai nou?” scria că Shor s-a apucat să repare parcul din centrul Orheiului.
Eu am mai zis-o că primarii noi ar putea să-i arate unui primar vechi unde doarme ”racul”. Așa și va fi.

Deci Shor va scoate juma de tarif la apă, toată rubla plătită pentru iluminarea stradală, va pune autocare de la 1 ianuarie aproximativ. Transportul va fi gratis. Tot el promite până la anul nou iluminare și câteva drumuri reparate. Despre stadion am scris. Cel mai neclar din toate punctele raportului este Garda Populară. Eu nu prea înțeleg care e rostul ei dar mă rog.

Eu, dacă îmi vor permite cei din PR-ul lui am câteva rugăminți.
1. Eu vreau video cu emisiunea.
2. Eu vreau un site mai acătărea pentru Primăria Orhei. Să pot să comentez de exemplu. un fel de e-Governance local.
3. Eu aș dori să văd o schembă exactă de îndeplinire a lucrărilor, și, cel mai important, amplasarea lor.

Asta nu pentru mine, asta ca să vadă și alții cum se lucrează.

Și totuși ar fi funny dacă integrarea europeană va începe în Orhei și nu în Chișinău. Mai ales că orheienii au votat schimbarea. Promit să urmăresc atent, din Tallinn, ceea ce va fi în Orhei.

Imagine simbol preluată de pe independent.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • sasha |

    shorul ista blya trebue castrat
    si cine ii vor face reclama tot.

So, what do you think ?