fbpx

Despre Filat, Maia și Ghimpu

Se dă:
Un ministru care a reușit să se impună în cadrul ministerului și al sistemului și care a început reformele grele și necesare.
Un fost prim-ministru care a adus ministra și care nu e bucuros de faptul că aceasta îi umbrește toate reușitele și care are șanse să-i taie craca de sub fund.
Un politician pe care îl doare în cot de totul or electoratul lui e chior și votează cu el chiar dacă i-ar trimite în origini.

Se cere:
Eliminarea din politică a ministrului.

Soluția:
Se creează o nouă alianță în care ministerul e trecut de la un partid la altul. Ministrul-reformator se propune la funcția de Prim-ministru iar politicianul pe care îl doar în cot de electorat îl face cu ou și oțet pe ministru.

Să explic:
1. Filat o urăște pe Maia. Asta după principiul moldovenesc ”Eu te-am făcut, eu te omor.” Asta a mers bine în cazul lui Leancă, Gaburici și mulți alții.
2. Ghimpu nu a vrut Ministerul Educației. Asta Filat a compus că PL ar fi vrut Ministerul. El îl putea schimba oricând.
3. Streleț trebuia să fie PM încă din ianuarie, doar că voronin îl urăște și știe bine că el e plătit de Plahotniuc.

În final vreau să îi zic un MULȚUMESC Maiei pentru faptul că a demonstrat că se poate. Eu am fost sceptic și chiar am reușit să o irit la un moment prin a-i scrie cererea de demisie 🙂 Mă bucur că m-am înșelat.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?