fbpx

Bodrug a vândut PLR-ul cu 300 000 USD?

Probabil nu trebuia să încep titlul cu ”dle” dar să presupunem că Oleg Bodrug, proprietarul de la Prut Internațional și finanțatorul PLR-ului este un om corect. Să presupunem.

Mâine cei de la PLR anunță o conferință de presă. Bodrug vrea să anunțe despre faptul că PLR va ieși din blocul Leancă. Asta înseamnă că blocul nu va exista de fapt și că Leancă va fi scos din cursă.

Anunțul despre conferință vine imediat după ce unul dintre sondaje afirma că Iurie Leancă este cel mai popular politician din Republica Moldova.

Conform unor surse foarte sigure Oleg Bodrug ar fi ajuns la o înțelegere cu privire la un ”împrumut” în sumă de circa 300 de mii de dolari din partea liderului PLDM, Vlad Filat. Anume această sumă o datorează companiile deținute de fostul deputat liberal.

Mulți membri ai PLR nu sunt de acord cu această întorsătură, dar lui Bodrug îi este totuna de ei. El are înțelegere de a lua bani imediat ce iese din cursă și destramă blocul Leancă.

Rubla, tăt în țara asta ”reșește rubla”!

p.s. În sat la Deda este o vorbă ”ești o rublă”, adică o persoană în care nu poți avea încredere și care face cele mai josnice lucruri. Bodrug e o rublă.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?