fbpx

PLDM – Groparul ”Gospodarului” Urechean

În sfârșit a ajuns rândul să scriu despre alegerile locale din Chișinău. Ar fi corect probabil să scriu despre fiecare partid. Mă gândeam să încep de la PL, or ei sunt în fruntea orașului dar încep de la PLDM pentru că ei abia mâine se lansează, ultimii 🙂 Măcar pe blog să fie primii.

Faptul că Serafim Urechean se vrea primar o știau toți. De prin 2011 când a murit AMN-ul. El de atunci spunea că funcția de la Curtea de Conturi este una temporară. Vroia să se lanseze independent dar șeful partidului care l-a trimis la Curtea de Conturi nu i-a permis așa un pas și l-a înrolat ca locomotivă a partidului. Urechean avea înțelegere și cu PD ca să fie susținut în calitate de independent. Doar că … așa a vrut Șăfu.

Eu mă gândeam să-l votez, dar atâta timp cât nu a reușit să se înțeleagă să fie independent înseamnă că și la Primărie nu va face nimic. Reîntoarcerea se amână 🙂

Și da, campania este foarte funny. Chiar e bună asocierea cu vodka. Și cu Terminator.

Nu cred că va lua mai mult de 5 procente. PLDM va avea doar 2 sau 3 consilieri în consiliu.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?