fbpx

bloggerul Candu supărat pe Gaburici?

Ieri și azi în Republica Moldova au fost sărbători naționale. Una oficială și alta sărbătorită cu o zi întârziere.
Ieri conducerea de vârf a țării a depus flori în memoria celor care au căzut în al doilea război mondial.
Azi conducerea țării a participat la deschiderea orășelului european din Piața Marii Adunări Naționale.

Și ieri și azi din conducerea a făcut partea doar Timofti și Gaburici. Bloggerul Adrian Candu, care, în timpul liber de blogging, este și Președintele Parlamentului nu a fost la evenimente. Am încercat să văd pe paginile parlamentului și a partidului nănașului său dacă a fost la ceva evenimente. Nimic. Hmm, straniu.

Straniu mai ales în contextul în care sunt zvonuri tot mai insistente că după alegeri finul nănașului visează să ocupe fotoliul de Prim-ministru. Anume aceasta l-ar fi împins pe Candu să publice pe blog (i-ar fi sugerat cei din PD) raportul Kroll. Anume acel raport care pe blog și rețele sociale a avut circa 70000 de vizualizări!

Câmpul pentru reformatare cei din Partidul Democrat deja îl pregătesc tot mai insistent. Verifică reacțiile opiniei publice la o astfel de schimbare. Normal că PD2 (PCR) și PD3 (PLDM) nu vor fi contra acestei schimbări, mai ales dacă așa a decis nănașul.

Am impresia că urmează o lună jumate de trolling tot mai dur din partea actualului Premier care alte soluții nu are 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?