fbpx

Despre numirea Steluței Andrei în calitate de consilier al lui Gaburici și un ”site”

Azi de dimineață scribii unui ”site de știri” s-au dat cu presupunerile despre consilierul de stat numit recent, Steluța Andrei. Scribii verzi presupun că Steluța este noul purtător de cuvânt al Premierului. Asta deși, ar putea să se documenteze un pic mai mult și să vadă că e ”consilier principal” iar, de exemplu, Liliana Vițu-Eșanu era ”consilier principal de stat, purtător de cuvânt”. Ei, dar cine sunt eu să le arăt cu degetul.

Tot ei au scris că Stela (eu îs așa deprins să-i spun) a participat alături de Premier la o serie de evenimente pe când acesta era director Moldcell. Și au pus o fotografie din Redescoperă Moldova. La redescoperă Stela era blogger, simplu blogger. Dar la V1 Challenge ea l-a ajutat pe Chiril cu organizarea, puteau da o fotografie de acolo. Ei, dar cine sunt eu să le arăt cu degetul.

Iată încă o fotografie din 25 august 2012 de la Logănești:

Și mai e o chestie, simplă de tot. Fotografia din Redescoperă Moldova a fost preluată de la Vanea Profor. Normal că fără indicarea sursei. Pentru că obiceiul din ramurile stejarului zice că nu e obligatoriu să indici sursa. Ei, dar cine sunt eu să le arăt cu degetul.

O zi bună să aveți.

Redescoperă Moldova a avut loc sub patronatul lui Vlad Filat și cu ajutorul sponsorului general – companiei ”Moldcell” 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Catalina Dobrean |

    Buna ziua,
    Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.

    Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe https://www.luchianiuc.com/blog/
    Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
    Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.
    Cu stima,

    Catalina Dobrean
    Media Account Manager

    Promo Logic Media Service

    catalina.dobrean@gmail.com

    http://www.promo-logic.com

So, what do you think ?