fbpx

Am și eu un vis politic. Și da, este și Filat în el.

În 2013 actualul speaker al Parlamentului Republicii Moldova începea un discurs cu ”Am un vis”. Probabil știți de unde e citatul, dar … nu e despre ”I have a dream”.

Eu noaptea asta chiar am visat politic. O scenă destul de tristă în care cineva bătea o hostesă. Și ceilalți doar priveau nepăsători la acest moment. Pentru că ”dă-i pace, e nou în sistem”. Un vis urât de tot.

Revenind la ideea însemnării. Eu aș vrea un nou partid pro-european, probabil ca și mulți cititori ar vota pe cineva din afara celor care au fost la putere. Cel mai greu în toată această situație e să alegi cine ar fi liderii. Avem atâtea exemple de trădări și dezamăgiri în ultimii ani că e greu să mai alegi din oamenii cunoscuți.

Eu cred că n-ar fi rău ca un nou partid pro-european să fie condus de Filat. Ar fi bine ca pe locul 2 și 3 să fie Maia Sandu și, respectiv, Natalia Morari.

Voi ce ziceți?

Da, când zic Filat, mă refer la Sanda Filat.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Sandu |

    1. Sanda Filat, este sora d-lui Rosca, care este secretar general al PLDM. Toti sunt o gasca, care au furat de prin 90′ pina in prezent. Cu certitudine e complice in foarte multe scheme de delapidari de fonduri.
    2. Maia Sandu, un pseudo-reformator. Altceva in afara de faptul sa pravaleasca 50% din elevi la BAC nu a reusit sa faca. In anul 2014 testele de BAC la disciplinele reale, au fost cu mult mai complicate ca in anii precedenti. Ceea ce mie personal imi creaza o impresie ca dorea sa traga doar dividente in fata publicului, fapt care i-a reusit.
    3. Natalia Morari, are o imagine buna in societate, cinstita si directa, insa are si o alta fata. E amanta d-lui Lucinschi, care e insurat si are 2 copii. Ce fel de principii are ea ca femeie? Mai ales toti cunoastem ca Chiril Lucinschi tergevirseaza reformele in audiovizual, si calitatile lui de businessman.

So, what do you think ?