fbpx

Faceți cunoștință – Oxana Gorun, reporterița care a stricat viața unei profesoare din Ungheni

La începutul săptămânii, după 3 zile de la publicarea materialului cu profesoara din Ungheni, vi-l prezentam pe producătorul general ProTV – Artur Corghencea, omul care a trimis echipa de filmare la Ungheni. Eu credeam că e doar vina lui și reporterița a mers mai mult de nevoie. Dar, după declarația profesoarei, publicată azi pe zdg.md, îmi dau seama că o bună parte din vină e și a reporteriței.

Faceți cunoștință, Oxana Gorun:

Repet, citiți atent declarația profesoarei.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


14 Comments

  • Nutza |

    Tupitsa!!! Se vede după fizionomie ca nu sta prea bine cu viața personală, deaceea i s-a părut ei ca „are dreptul” de a interveni, implica in viața cuiva, la care e totul bine, in acest plan!!!

  • Nutza |

    Si după toate astea, cine e c…va??? O femeie in aflată intr-o relație si care se simte bine alături de partenerul sau sau una care face orice, inventează orice doar pentru o știre la care in subtitlu sa-i fie scris numele!!!

  • nicko |

    Preseaza kakat..lumea e satula de atita rahat pe care reporterii la-u mincat…in PLM sa suga PL

  • costea |

    Asta-i reporterita care nu „suge”?
    P.S.: Eugen, vezi sa nu le strici viata editorului si reporteritei prin astfel de postari provocatoare.

  • anastasia |

    multumim Eugen pentru informatii la aceasta tema. Din cauza mizerabililor de la Prost TV care iau decizii acum si subordanatii lor sunt hartuiti! asa le trebuie. Javra asta de oxana si-a sters toate info din facebook, dar cind dai la friends e cu oxana iutes, ana loghin, clar ca e ea! cea care nu are foto. Clar ca acum ni se spune sa o lasam in pace, ca e om, nu , ea nu e om, nu are omenie, cel mai tare ma enerveaza asa javre, care nu se gindesc la consecinte, nu se poate tolera neglijenta si prostia, dar eu cred ca ea e si haina, fara scrupule, fara principii! daca asa „vedete” de la televiziune au asa minte ingusta, pai e clar. Cum sa iti faci lucru de haltura si sa nu te gindesti cu 10 asi inainte?? Eu in jobul meu mereu a trebuit sa gindesc cu 10 pasi inainte, sa stiu ca ceea ce fac e corect, si cind ma va intreba seful de ce am luat decizia asta, sa stiu cum sa argumentez. De ce rebuie sa toleram neglijenta, care mai ales duce la sfisere de suflet i injosire a semenilor nostri? La ce pericol a expus-o pe femeie protv-ul asta? daca victima spune ca dupa difuzarea asa zisei „bombe stiri” a fost sunata si hartuita? pai e culmea, daca nu era sustinerea atitor oameni cred ca fata asta putea si zilele sa-si ia sau sa isi bata joc de ea cine stie ce risuri, lume rea e multa! Protv esti un rahaaaaat maaaare si jurnalistele celea promovate pe la emisiuni m-au za”””it, eu vreau stiri, da nu mutre noi de fetishkane vedete peste noapte. Am deschis jurnal.md, tare mi-a placut, nici funduri nici tzitze goale, denumirile la stiri adecvate, chiar imi par cu muuult mai profesionisti!

  • andrei co. |

    Efim (sotul asanumitei reporterite Oxana), indruma-ti sotia sa scrie cerere de eliberare de la ProTv, pentru ca sefii ei sunt niste imbecili. Mai fac asemenea reportaje de vreo doua ori, si cineva ar fi in stare sa cheltuie 100 euro pe o grenada pe care s-o arunce in sediu la ProTv.

So, what do you think ?