fbpx

Ce fumează șelin?

Acest fluturaș este împărțit zilele ăstea în cinematografele ”Patria” care aparțin lui șelin. Acel șelin care deține și partidul social-democrat. Acel șelin care este prieten la cataramă cu Tkaciuk și care anul trecut a plătit bani pentru semnături falsificate în cadrul unui referendum.

Vă dați seama cât de agramați sunt cei care îi fac publicitatea în cadrul business-ului. Cam la fel de tâmpiți sunt și cei care îl ajută în campania electorală. Pentru a încerca să câștige votul el încearcă să sară în bazinul lui Dodon și cântă despre uniunea vamală.

Uitați-vă ce schemă i-au întins cei din partidul lui. Cel mai interesant că legături cu Kremlinul are anume partidul lui și voronin 🙂

De râsul curcilor. Toromacul s-a lansat în campanie special pentru a lua voturi de la Dodon și de a-l ajuta pe partidul tânărului de la Fălești (care se numește la fel ca și business-ul lui șelin) și partidul pe moarte comunist.

Cădere ușoare șelin!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?