fbpx

Efrim s-a lepădat …

Frumos titlu, nu? Pare a fi de pe multitudinea de site-uri apărute în ultima vreme în care fiecare lepădătură care are acces la Internet își varsă amarul. Mai trebuia de băgat ceva de genul ”Exclusiv!” sau ”Bombă!”. Doar că titlul este adevărat. Chiar dacă nu este un gând terminat.

Și, dacă tot sunteți aici și citiți asta vă sfătui să intrați în dex dacă cumva vi s-a părut că titlul are vreo legătură cu proprietarii de site-uri și să vedeți cât de diferite sunt sensurile la verbul ”a lepăda” și ”lepădătură”.

Dar, să îi lăsăm pe acești oameni triști care fac site-uri de doi bănuți și să trecem la tema descrisă în titlu.

Primul titlu al acestei însemnări trebuia să conțină cuvântul ”necrolog”. Ceva de genul ”necrolog fumatului” sau ”necrolog țigării” dar, însemnarea apare de dimineață așa că nu cred că e tocmai potrivit un astfel de titlu.

Da, Oleg Efrim, ministrul Justiției a Republicii Moldova, s-a lăsat de fumat. Deja de o săptămână nu mai fumează. Să îi urăm mult succes și răbdare în această luptă grea și plăcută!

Hai Oleg!

Risc să vă reamintesc că în cadrul blogului a pornit campania mondială ”Oleg, lasă fumatul”. Iată câteva însemnări și video-uri pe tema dată:

Oleg, lasă fumatul!

Oleg, lasă fumatul! (varianta 2012)

Reacția lui Oleg Efrim la varianta actualizată a spotului ”Oleg, lasă fumatul!”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?