fbpx

O scrisoare de amenințare agramată // #sfatulJuriștilor

Iată ce scrisoare a primit o cunoscută de pe facebook.

Probabil ați surâs și voi de câteva ori pe parcursul lecutării. Mai ales din cauza greșelilor gramaticale. Acum câteva întrebări, mai ales adresate juriștilor:

1. În ce bortă să trimiți această companie?
2. Cum poate fi apărată cunoscuta de acești șmecheri și cum pot fi ei contraatacați în urma acestei amenințări?
3. Ce să facă cei ce nu își doresc bombe în cap, în sensul direct al cuvântului reieșind din ceea ce s-a întâmplat la Botanica?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Stefan |

    Codul penal la art. 189 defineşte şantajul. Nu poate fi considerat şantaj şi nici ameninţare notificarea în adresa unei persoane prin care o informezi că în caz că nu va înceta violare unui drept te vei adresa în judecată pentru soluţionarea litigiului. singura întrebare logică este ultima şi respectiv ea are şi un răspuns: legislaţia stabileşte anumite norme de procedură care urmează a fi respectate. dacă nu sunteţi de acord cu autorizaţia de construcţie, atunci în procedura contenciosului administrativ contestaţi autorizaţia în instanţa de judecată. Drept măsură de asigurare puteţi solicita suspendarea lucrărilor de construcţie până la emiterea unei hotărâri privitor la fondul cauzei. în caz contrar acţiunile dumneavoastră vor fi considerate samavolnicie.

So, what do you think ?