fbpx

Ce fel de moldovan fără Ferrari sau spulberarea unui vis :-)

Trebuia să încep cu ceva de genul ”ai hăv ă drim” 🙂

De mic copil, în domeniul auto, îmi doresc să am două mașini. Un Volvo pentru familie și un Ferrari pentru mine. Mă caracterizează o bună publicitate pentru Volvo 940. O puteți vedea pe youtube dacă vreți.

Cu Volvo e mai simplu. Faci test-drive și simți cum e. Mai greu cu partea financiară. Să mergi în Ferrari în .md e ceva ieșit din comun. Am mers în două din cele circa 10 Ferrari înregistrate în .md. Mare mi-a fost mirarea să citesc ieri pe bloguri și site-uri de știre că acest frumos bolid îi aparține lui Balițchi de la vămi.

Eu știam că această bijuterie îi aparține lui Andrei Tchmili, cel mai de succes biciclist din Moldova. M-am gândit că poate a vândut-o. Nu a fost să fie. Tot el e proprietar prin intermediul companiei la care este co-proprietar.

Dacă la cineva ceva nu se leagă referitor la Ferrari-ul dat îmi pare rău. Puteți deschide Wikipedia să citiți despre el. De ce Geneva, de ce Belgia (unde este făcută fotografia din însemnare) etc …

Sursă foto: autogespot.nl

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • hart |

    Всего-то попросить у кого-то Вольво…

So, what do you think ?