fbpx

despre h##neaua din Republica Moldova, sau despre p##deț, numiți-l cum vreți

Pentru o serie de ”friends” de pe facebook eu îs verde. Asta m-ar obliga să scriu acum cât e de maladeț Bănăruc și că banii îs de la nuntă, dacă aș lua bani de la Plahotniuc ar trebui să scriu acum cât e de rău Filat și toată ”brigada” lui.

Pentru mine personal tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă în Republica Moldova e doar o constatare că tre s-o f#t na##i din țara asta. Cât mai departe. Măcar și peste Prut. Îmi pare rău că un an în urmă nu am trecut să stau cu Mihaela la București, definitiv. Da prost am fost (nu că încă nu aș fi).

Probabil știți că uneori mai sunt asistent de cameraman la Privesc.Eu. Asta mă face să beau multă valeriană și să nu mă exprim public pe multe subiecte și mai ales referitor la presă. În ultimul timp, cât nu ar fi de straniu pe mulți îi ”răzghește”. Inclusiv pe Eșanu, care e calm de felul său.

Și da, se întâmplă că știu care sunt curentele în politica moldovenească. Curentele ăstea, invizibile sau cum se mai numesc ele. Sunt destul de mulți oameni cu care comunic. Și care știu bine că nu voi sta să vorbesc public despre ceea ce știu. Și încrederea asta contează, pentru mine. Sunt lucruri pe care e mai bine să nu le știi. Mai ușor dormi.

În toată chestia asta se bat câteva grupări de oameni. Nu neapărat criminale, dar grupări. Va pierde gruparea care are cele mai slabe rânduri. Care are cei mai mulți trădători. Și nu neapărat va câștiga gruparea cea pozitivă. Și asta e trist.

Și gata. Atât.

O zi bună să aveți. Și f####i-o din țara asta.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?