fbpx

offline simplu la Orange

Apostu a inițiat săptămâna trecut un ”facebook event” cu un titlu clar – offline simplu la Orange. Ideea era în explicația eventului – ”nu vor fi cadouri modeme sau telefoane, furşeturi mari tot nu vor fi vă invităm să vedeţi ce înseamnă o oră din ziua angajatului Call Centru, iar pentru ca să puteţi primi răspuns la toate întrebările gazda evenimentului va fi directorul departamentului”. Era și normal să accept. Mai ales că critic permanent portocaliii și am și modem 4G de la ei.

Totul a început ca de obicei. Apostu nervos. Nu se dorea fotografiat.

Dar oricum mi-a reușit să-l fotografiez. În prim plan îl puteți desluși pe Alexandru Gurdila (nu Gurdilă) care la moment e neblogger.

Eram la intrarea în Help Line Orange. Iată cum arată de la intrare:

Gazdele au început să îmi lămurească ce se întâmplă aici, cu ce se ocupă în Help Line. Iulian s-a apucat să fotografieze:

Iată un tabel de activitate curentă. Sunt cel puțin trei astfel de panouri în toată încăperea. Au lămurit că sunt trei despărțituri. Ceva cu specialiști, abonamente și prepay dacă nu greșesc. Pe panouri se poate vedea câți clienți sunt deserviți la moment, câți așteaptă răspunsul și câți oameni sunt ocupați la moment.

Biroul managerului Help Line-ului Vioricăi Munteanu. Stranie amplasare a net-camerei :-)))

Intrusa în clădire. iPhone5 cu sigla Moldcell 🙂

Help Line la ieșire:

După aceasta am trecut prin outsourcing back-office a unor operatori din Belgia, Elveția și nu mai știu de unde și am ajuns la ”Polul Nord” 🙂

După ce ne-am așezat în jur, pe cerc Iulian iarăși ne-a fotografiat:

Iar o parte din participanți au început să facă check-in probabil:

După asta a urmat after-presentation. O oră de întrebări-răspunsuri cu responsabilii de Help Line. Multe întrebări, multe propuneri și tot atâtea răspunsuri. Impresia e alta decât cea la telefon. Probabil din cauza că nu aveam neapărat problemele pe care le avem atunci când sunăm. Că nu mai sunăm de flori de cuc la serviciul asistență clientelă.

Detalii probabil vor scrie alți participanți la offline. Dacă nu… întrebați și răspund.

Să aveți o seară bună!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?