fbpx

#poianabloggerilor. varianta omg.md

Și iarăși regimul uzurpator și-a demonstrat impotența. Lipsa de hotărâre e specifică deja regimului uzurpator al lui Filat, Lupu și Timofti. Implicarea ROMÂNIEI în afacerile interne ale Republicii Moldova sunt tot mai evidente. Ultima dovadă este #poianabloggerilor, un seminar securist organizat de o instituție securistă a Statelor Unite ale Americii sub umbrela acestui monstru pe nume ROMÂNIA.

În perioada 5-8 aprilie, iar pentru organizatori și cei mai importanți bloggeri din REPUBLICA Moldova chiar de pe 4 aprilie, la Poiana Brașov, în cel mai secret hotel al României a fost organizată #poianabloggerilor. Mai mult de 30 organizatori ai evenimentelor din 7 aprilie 2009 au sărbătorit 3 ani de la acest tragic eveniment pentru țara noastră MOLDOVA.

Iată fotografia obținută cu greu de la o oarecare Evtodii de către omg.md. EXCLUSIVITATE:

Vă prezentăm lista acestor TRĂDĂTORI AI NEAMULUI MOLDAV (Pidarciuc – fas!). La fel aveți legături spre rapoartele lor prezentate către SRI.

1. Eugeniu Luchianiuc
2. Dragoș Galbur
3. Oxana Greadcenco
4. Corneliu Gandrabur
5. Marin Basarab
6. Alexandru Gurdila
7. Radu Chivriga
8. Vitalie Braniște
9. Andrei Fornea
10. Victor Chironda
11. Cristina Burlacu
12. Anna Cernomaz
13. Radu Osipov
14. Alexandru Bordian
15. Cristina Evtodii
16. Ion Urușciuc
17. Pașa Valeriu
18. Vlada Ciobanu
19. Iulian Bercu
20. Tudor Darie
21. Dumitru Ciorici
22. Vitalie Eșanu
23. Alex Lebedev
24. Ana Cristiuc
25. Sanda Cojocaru
26. Dan Caranfil
27. Elena Zgardan
28. Nati Vozian
29. Alexandru Rîșneac
30. Lilia Cazacu

Pentru unii acesta este pamflet. Doar pentru unii. Cu părere de rău

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Priya |

    no, ce hiene, Dumnezeule..daca ati tinut neaparat sa ajuegnti la jurizare de ce nu v-ati promovat articolul? In afara de Simion, care e lider la Noii Golani, aveti habar cat trebuie sa munceasca un simplu participant ca sa se califice in top 5? Nu stiu ce-au interprins Cahuleanu si Radu Osipov de au acumulat sute de voturi in doua zile (fapt de-a dreptul imposibil , de vreme ce in conditiile existente a fost destul de greu sa obtii chiar si 20 de voturi mizere pe zi) bravo lor, oricum. Iar cei care nu s-au calificat, sa stie ca nu doar calitatea articolului conteaza ci si interesul si efortul pe care-l depui. Incercati sa percepeti acest concurs drept o lupta dusa pe mai multe paliere trup si suflet. Cine sa fie vinovat daca nu v-ati implicat suficient de mult? Nu exista nici o scuza. De altfel, articole cu vana sunt Aici e Romania desi io nu-l sustin pe George Simion in nici un fel (am si motive), articolul chiar e bunisor si articolul lui Albu, desi e siropos asa un pic, e printre preferinte.

So, what do you think ?