fbpx

JurnalTV uită sau fură?

JurnalTV au desenat azi o știre. Din antimafia lor. Nu are importanță știrea ci faptul că în știre sunt folosită imaginile de pe Privesc.Eu, fără a menționa sursa. Mai întâi priviți sec 55 și apoi video la minutul 1 și 10 secunde. În primul caz sunt imaginile JurnalTV, în cazul doi imaginile Privesc.Eu.

Înregistrarea conferinței de presă de pe Privesc.Eu

Am mai atenționat JurnalTV, degeaba. Prima dată, atunci când au luat imaginile cu Marina de pe Privesc.Eu au spus că sunt a lor și că au filmat ei. Peste ceva timp au spus că au greșit. În alt caz, când au luat imaginile de la CC cu fericirea lui Colenco și compania, au pus sursa youtube, iar un angajat al lor, Danilov am impresia, mă făcea în tot felul pe facebook. Nu cred că e ultimul caz. Sincer.

Este indiscutabil că 90 la sută din echipa JurnalTV sunt oameni de treabă. Doar că asta nu înseamnă că cei 10 procente trebuiesc tolerați.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?