fbpx

Mic raport al organizării unui offline #bb9900

Această însemnare se dorește a fi un mic raport cu privire la organizarea unui offline și promovarea lui în social media. De fapt toate acțiunile au fost spontane iar video cu cerințele bloggerilor este cauzat de faptul că la o propunere în glumă de a face video Elena Zgardan mi-a transmis imaginile cu Vanessa.

Se cere: mediatizarea offline-ului cu Ministrul Justiției Oleg Efrim (apăsați pe like pentru a fi informați mereu).

Ieri (28.11.2011), pe la 19.00, a fost creat evenimentul ”Offline cu Oleg Efrim” pe Facebook. Au fost invitați un grup de bloggeri care după aceasta au mai invitat bloggeri. În total au fost invitați peste 50 de persoane. În 24 de ore acest eveniment a generat peste 30 de postări și circa 170 de comentarii la ele.

Peste 3 ore de la creare un grup de bloggeri au organizat publicarea unui video pentru a cere Ministrului Justiției să schimbe data offline-ului fiind nemulțumiți că este indicată seara zilei de miercuri, iar acești bloggeri sau lucrează sau sunt din alte localități (da, blogosfera în .md nu se rezumă doar la Chișinău).

În dimineața zilei a apărut un sondaj cu privire la data organizării offline-ului. Au participat circa 25 de persoane. Majoritatea au considerat oportună organizarea evenimentului sâmbătă după masă. Și această decizie a trezit nemulțumiri din partea participanților la o serată culturală epogeul căreia va fi un performance cu Viorel Pahomi în rol principal (de la 14.30 pe Privesc.Eu).

Scopul propus a fost atins cred eu. Toți cei care trebuie să știe cunosc despre offline.

Nu uitați să vă abonați la noutățile de la Ministerul Justiției al Republicii Moldova!

P.S. Nu sunt angajat al MJ dar am făcut-o pentru un scop meschin – de a influența Moldcell să îmi dea în teste un #bb9900 (da, și am vrut să-l ajut pe Vulcan, oleacă, nu mult)

Și, dacă nu ați văzut-o pe Vanessa, poftim:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?