fbpx

de ce Dorin Chirtoacă nu utilizează iPhone4

Recent în cadrul unei discuții la care au participat mai multe persoane din media l-am întrebat pe edilul Capitalei de ce nu își ia un telefon mai performant. Vă reamintesc, are un Nokia N95 de cel puțin 4 ani, cel puțin. Primarul mi-a spus că are iPhone4 doar că nu este comod. A încercat să îl utilizeze dar nu are posibilitate de a șterge ultimele apeluri pierdute, câte unul. Are posibilitatea să le ștergi doar pe toate: În Nokia N95 această posibilitate este. De asta nu schimbă telefonul.

Acum despre fotografie. Am dat un search pe google ”chirtoaca telefon” și asta a fost fotografia din rândul doi. E luată de pe blogul vechi a lui Ion Surdu. În fotografie sunt prezenți: Victor Tănase, George Iosip (prezent și el la discuția despre iPhone), Dorin Chirtoacă, Ion Surdu și Alexandru Luca. Eu cred că nu tre să vi-i prezin pe ăștia 5 (primii doi de la Publika, Chirtoacă îl știți, Ion de la Timpul și Alexandru de la JurnalTV). Fotografia e făcut în februarie 2007, detalii le găsiți pe vechiul blog a lui Ion Surdu.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • Victor |

    până la 4 ani poate avea N95 lui, mai mult nu, că release-u a fost în 2007 și N95 8GB în 2008 ))

  • Ana |

    Dacă va moderniza și capitala cu aceleși temp cu care se modernizează și el atunci vom rămâne mai în urmă decât unele regiuni africane. Mașina de hăt când…că dacă să iai după rgula europeană mai veche de 7 ani apoi demult trebuia dusă la metal. Telefonul cică nu are funcție să ștergă câte un număr :):):) Nu zice că-i vine greu să se acomodeze cu o nou sistem de operare IOS!!!!!!Si dacă nu greșesc se poate șterge și câte un număr pur și simplu domnul Chirtoacă nu se pricepe!!! Interesant da laptop acasă are??????Știe să-l folosescă?????

So, what do you think ?