fbpx

Stimate minorități (sexuale, religioase, politice)

Stimate minorități,

Eu înțeleg că vă credeți buricul Pământului, eu înțeleg că vreți să aveți drepturi, eu înțeleg că nu vreți să dați voie majorității să trăiască liniștit fiindcă considerați că sunteți cea mai obijduită minoritate. Eu am impresia că voi sunteți mazohiști, vă place să fiți chinuiți, să credeți că sunteți obijduiți. Da sunteți obijduiți, de Dumnezeu, că nu v-a dat minte multă.

Acum aparte.

Stimate minorități sexuale. Voi chiar credeți că pe mine mă interesează ce faceți voi noaptea în pat, sau ziua când vă pupați? Nu, nu mă deranjează. Puteți măcar să vă împușcați, doar să nu fie sub ochii mei sau copiilor mei (la împușcat mă refer). Eu sunt pro ca să faceți parade, prin centru de dorit, să pot sta la McDonald’s cu soția să privim la parada voastră ca la Circ, oricum el nu lucrează.

Stimate minorități religioase (hai să nu spuneți că mulți din voi merg la biserică mai des decât o dată în an, la Paște, și atunci se gândesc cum să scape de năpastă). Da făceți măcar borș, și zeamă, și colivă. Pe mine nu mă deranjează ce faceți în biserică. E treaba voastră. Eu am prieteni care sunt baptiști, adventiști etc. Eu îi respect, ei mă respectă. Sunt în primul rând oameni, nu minorități.

Stimată minoritate politică. Cu tine nu mai am ce vorbi. Ai demonstrat azi că ești schiloadă, lașă și fricoasă. Toată minoritatea nu doar o AIE2.

Concluzii.

Țineți minte istoria celor 3 frați. Cei care doar uniți reprezintă ceva. Cândva eram un popor. Popor în care au venit multe minorități pe ale căror umeri se pun belelile moldovenilor. Acum de vină sunteți voi, cei cu minoritățile. Voi sunteți cei care ”căutați nod în papură”. În loc să vă acomodați căutați să vă fie mai bine, mai cald, lasă restul să tacă, ei nu pot face conferințe și nu au resurse din americi și europe.

P.S.

Dacă copilul meu îmi va spune vreodată că s-a apropiat de el un gay sau lesbiană să îi propună ceva indecent, mă duc și îl (o) bocănesc. Cu minoritățile religioase mă clarific ușor. Cu minoritatea politică e ca în proverbul ”chelea ră și răpănoasî, ori o bati ori o lasă”.

P.P.S

Eu sunt pro adoptarea legii.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


30 Comments

  • alexg |

    băi, ibun,

    dar tot rămân pro adoptării legii, că acolo nu-i vorba numai despre homosexuali

  • Nati4ko |

    Eugen, bun articol. Pe mine ma intereaseaza discriminarea oamenilor cu handicap, in special. Pentru ca ei tot sunt discriminati. Oponentii, una si buna vb numai despre minoritati sexuale, cit despre cele etinice, sociale, au uitat cu desavirsire. Oameni, buni, politiceni, biserica, hai sa deschidem ochii si sa nu-i marginalizam pe rromi, cei infetati cu HIV/SIDA, si altii. Toti au dreptul la viata, si la una decenta…

  • Csiting |

    dacă scoate punctele care dau bătăi de cap atunci nu au decât să o voteze. atât timp cât prin acea lege se dă undă verde coloraților și coloratelor spun NU. Peste câteva zile vor veni cu pretenții că îi discriminăm și nu le dăm voie să-și facă familii, adica nu numai să se căsătorească dar să aibă și copii, evident prin adopție. Dar dreptul acelui copil cine o să-l apere? Oare copilul în fașă va putea alege dacă vrea să aibă părinți gay sau nu? Eu zic că nu, și aici călcăm deja dreptul constituțional al copilului și proslăvim Legea asta tâmpită. Știți cum se spune ”faci un lucru dar fii responsabil de urmările acestui lucru”. deci cei care sunt foarte, foarte PRO să nu scriți pe bloguri că iată la internatul de la Orhei a fost adoptat de către gay un copil care nici nu poate vorbi de mic și neajutorat ce este, contrar voinței lui pe care nici nu o poate exprima. Ce va vedea acel copil in familia sa? Oare știm că el tot va fi gay de-l îngropăm în această familie? ONG-le își câștigă banii prin acest susțineri și promovări dar sunt sigur că acasă închid TV-ul și ascund de copii lor ziarele când arată sau scrie despre ei că ar fi promotori ai acestora în timp ce au o familie normală și se mai duc din Paști în Creciun la Biserică, unde pretind că sunt creștini și-și fac semnul crucii. Halal de așa crești care fac contrar voinței lui Dumnezeu, care a distrus Sodoma și Gomora anume pentru aceste lucruri. Dacă neagă cineva aceste lucruri atunci chiar acum să devină ateiști și să nu mai discute niciodată despre D-zeu și Biblie.

  • minuNata |

    legea nu este doar pentru homosexuali. aceștia nu vin să promoveze homosexualitate, dar să poată spune liber că sunt diferiți. am prieteni homosexuali, ” eu îi respect, ei mă respectă. sunt în primul rând oameni, nu minorități.”… ce bine spus, dar și normal că nu se referă la toți 🙂
    propuneri indecente vin și de la turiști italieni, pe net cât duce trenul.
    copii în general nu își aleg părinții. multe valori se văd în familiile hetero unde se face abuz sexual, violență, alcoolism și foarte foarte multe non-valori. toate lucrurile acestea parcă sunt uitate, parcă nici nu se întâmplă la noi. am găsit un punctic și dăi bătaie.
    legea vizează și victimele acestor cazuri. dar ca deobicei, la noi toți sunt așa de importanți, deștepți, măi măi! facem totul vice versa. avem atâta ură în noi, stereotipuri. cum poate cineva să fie mai egal decât cineva?! cum poți să decizi cine și de ce drepturi să beneficieze?

  • Csiting |

    minuNata, ai recunoscut singura ca sunt legi care pot lua copii de lângă părinții alcoolici, da de lângă gay cum să-i luăm? ce motiv vom avea? iar vor zice că sunt discriminați.

  • minuNata |

    eu nu știu cât de eficiente sunt aceste legi și cât de bine sunt protejate victimele. eu sunt de părerea mea foarte personală și subiectivă pentru toată lumea, că copii trebuie luați de lângă părinți în cazurile menționate mai sus: alcool, violență, etc. nu pentru faptul că părinții sunt gay. dacă ei sunt gay și își bat copilul atunci copii trebuie protejați și dacă ei sunt hetero și își bat copii, ei trebuie protejați.
    eu am cunoscut lume gay din multe colțuri ale lumii. la noi doar sunt niște prejudicii și stereotipizări. ne este mai ușor să percepem lumea prin ele, decât să cunoaștem oamenii de alături. care este viziunea noastră despre gay, ei se îmbracă colorat, bărbații cu pene, femeile sunt foarte masculinizate, tunse scurt. au joburi indecente. tot la ce se gândesc este sex și li se aprind dorințele sexuale de fiecare dată când văd pe cineva de același. că tot ce vor ei este să recruteze cât mai mulți oameni de partea lor (*așa cum de altfel o face oricine, biserica prin cruciade, politicieni prin campaniile politice, etc.). foarte mare bullshit! am cunoscut un profesor gay dintr-o universitate americană. a recunoscut că este gay și nu este nevoit să ascundă lucrul acesta. este foarte respectat de colegii lui de lucru și studenți pentru că în primul rând este un om și profesor minunat!
    oamenii sunt diferiți și ei merită respectați pentru ceea ce sunt, pentru acțiunile lor concrete. nu trebuie judecați pentru că au o orientare sexuală diferită de a ta. eu rămân PRO!

  • Gheorghe Lupusoru |

    Un articol de rahat. In mare, moldovenii nu pot iesi din pesteri din pacate. Tanarul asta imi aminteste de ceva umflat, care se crede inteligent si important, mult mai important decat altii. S-a cocotsat in careta normalitatii si crede ca are dreptul sa tina discursuri din astea moralizator-neghioabe.

    Mi-a placut doar discursul Natei. E cu adevarat MinuNata!

  • Ana |

    Mi-a placut textul.Nu mi-a placut fraza: „Dacă copilul meu îmi va spune vreodată că s-a apropiat de el un gay sau lesbiană să îi propună ceva indecent, mă duc și îl (o) bocănesc.” De parac gay sau lesbiana egal cu pedofil sau mai stiu eu ce om pervers. Sunt mult mai multi „hetero” care fac rau decite „homo”. In fine…

  • incult politic |

    ce folos că este lege dacă în esență totul rămâne la fel… tinerii fără experiență așa și nu vor fi luați la serviciu, persoanelor cu deficiențe de auz și văz au și mai puține șanse de angajare, iar homosexualii în continuare vor fi numiți pur și simplu „pidarași”

  • Roman |

    hm… interesantă opinie. eu nu mă cred buricul pământului, nu mă jălui și nici nu mă interesează oricine ce face în patul său! fie hetero sau homo, deși sunt băiat care iubește același sex, în societate mă mai numesc gay…

    sunt pro comunicare, cooperare și colaborare. respect omul și nu judec că este alb sau negru, că este iehovist sau baptist, că este milionar sau sărac, că este sănătos sau bolnav. respect oamenii așa cum sunt și pentru binele care îl fac în societate!

    copilul nu poate alege părintele, fie unul hetero sau homo, dar crezi că asta contează. copilul se va bucura de dragostea și educația oferită. astfel nici părintele nu poate alege un copil hetero sau homo.

    proiectul de lege – câți din voi l-a citit integral, rând peste rând? câți din voi ați întrebat autorii dacă vă sunt neclare anumite puncte?

    P.S. daca copilul meu îmi va spune ca cineva (fie gay, lesbiană sau hetero) i-a propus ceva indecent i-aș da și eu o lecție! dar voi apela și la autorități și voi explica copilul meu ce să facă în asemenea situații ca să nu sufere!

  • Gheorghe Lupuşoru |

    In general, cele mai multe violuri au loc chiar în cadrul familiilor. Poate că există o statistică în acest sens, poate nu, dar n-ar strica totuşi ca cineva să se informeze un pic înainte de a asimila homosexualitatea pedofiliei şi a disemina „informaţii” defăimătoare vizavi de cei pe care-i antipatizează. Pentru că, în caz contrar, riscă să fie luat drept un saltimbanc:
    http://www.curaj.net/?p=52385

  • Ana |

    Vedeti asta
    http://www.youtube.com/watch?v=teau7ubQTNM

    eu ma intreb citi dintre cei care sunt contra au comunicat sau au avut vre-o contact cu o persoana „homo”?Personal cunosc citiva(drept ca nu din Moldova) cu loc de munca foarte bun, familii normale, care se imbraca „normal”, etc. Si cum orice padure are uscaturi, e nomal ca sunt si din astia perversi…de aceea nu-mi place sa generalizez, fiecare om e o personalitate aparte…

  • Gheorghe Lupușoru |

    #”Dacă copilul meu îmi va spune vreodată că s-a apropiat de el un gay sau lesbiană să îi propună ceva indecent, mă duc și îl (o) bocănesc.”
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Și dacă de fetița ta se apropie un heterosexual să/i propună ceva indecent? Sau tu te temi doar de abuzul pedofililor axati pe copii de acelasi sex. Pedofilii care preferă copii de sex opus, nu/ți pun probleme și n-ai nimic cu ei?

  • alex27 |

    eu știu că minuNata e minunată și drept zice:) eu tot sunt pro, dar din păcate nu se ascultă părerea celor ce sunt în minoritate:)

    eu aș vrea să văd ce carte ar fi scris Orwell de ar fi trăit prin zona asta a lumii și acum:)

  • silvia |

    mi’e interesant daca copilul tau ar fi cela care s’ar apropia de cineva(de acelashi sex) k sa’i propuna ceva indecent ce ai face…graitzi sa nu adormitzi

  • silvia |

    :))))))) am stiut ca-mi va parea rau..Dar unde te-a deranjat intrebarea mea? [parca am pus cratimele corect]..
    Iaka tu ai scris un bred mare si eu nu mi-am permis sa te numesc, tu dintr-o propozitie m’ai etichetat..tipic moldovenesc..sa traiesti…e blogul tau si eu chiar nu am treaba pe aici…

  • silvia |

    imi cer scuze, nu am vrut.
    Pur si simplu ma irita cind oamenii sint evaluati pe baza orientarii sexuale, si mai tare inca ma enerveaza faptul ca multi din ei nu au intilnit/cunoscut in viata reala o persoana gay.
    M-am gindit totusi mai bine sa-ti las blogul pe o nota pozitiva…:)

  • eugen |

    Silvia, pe mine tot. mă irită oamenii care caută dreptate și confort. statul este stat și punct.

  • silvia |

    Uite ca ne’am si inteles pina la urma..eu de fapt in mare parte is de acord cu ce-ai spus, numai ca am vrut sa aflu chestia asta, tu, ca tata cum ai reactiona la aflarea stirii ca copilul tau e gay..al meu nu a reactionat deloc bine, adica is moarta pentru el..de multe ignoranta duce la chestii urite..Hai numai bine 🙂

So, what do you think ?