fbpx

Au dat buzna televiziunile în apartementele parlamentarilor sau „Ce ar fi dacă…”

Să ne închipuim situația: Au fost invitate M1, Pro, Publika, Jurnal și Nit în apartament la un deputat AIE. Fiecare va face diferit.

M1 va face un material sec, de la ușa apartamentului. Nu va avea posibilitate să ajungă mai departe fiindcă cablul de la microfon este scurt iar camera este foarte grea pentru a fi dusă prin apartament, chiar dacă el este mare și spațios.

Pro va face un material interesant despre atmosfera din apartament dar va încerca să găsească o „stafidă de pe tort”, ceva de genul perna de la Armani pe care doarme câinele proprietarului sau periuța de dinți aurită.

Publika va face live, de 2 minute. Pregătiri vreo 10, „othodniak” încă vreo 5. După asta vor face câte un reportaj din fiecare cameră, antreu și din WC și baie. Un ultim reportaj va fi filmat de la balcon. Cameramanul jos, iar reporterul la balcon. Extrim.

Jurnal va face exact ceea ce face Publika, adică vor repeta mișcările sau vor face live în aceeași clipă. Un fel de 2D. Asta în cazul în care apartamentul nu aparține unui deputat din PD. Dacă deputatul e democrat atunci vor face reportaj doar despre ceea ce are în căldarea de gunoi.

Nit va scoate din WC tot rahatul care a fost „emis” de stăpân în ultimul an. Îl va analiza minuțios, va vedea ce a mâncat bun proprietarul în ultimul an. Ei în asta sunt specialiști, în scormonirea rahatului.

O seară bună tuturor.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


13 Comments

  • pulbermax |

    Las-că-i ghini…

    Doar că ai mai uitat a spune că Omega (doar au camere de luat vederi) va face o investigaţie jurnalistică în urma căreia s-ar descoperi că mobilierul din apartament este adus din România, iar gresia, faianţa, lambriurile şi „tapetul” din Europa…

    Tot ei vor descoperi că din cauza frigiderului mereu plin cu mîncăruri (care apasă podeaua, vecinului de jos (care evident este un pensionar, nesusţinător al AIE) i-a crăpat tot podul şi, în genere, „se zvoneşte că blocul a dar o crăpătură şi riscă să se prăbuşească în orice moment”…

    Atîta-i tot. De la faţa locului, Pulber Maxim.

  • Vadim Zgherea |

    Stai ca PRIME nu ai spus ce fac! Ma dau si eu cu parerea! Ei nu fac live-uri, doar ca v-or pune o prezentatoare in capatul coridorului care in timp ce va spune ce inaltime, latime si cate oglinzi are antreul va merge, apoi se va stramuta in dormitor unde atingand cu varful mainii patul va va povesti despre cate nopti nedormite a avut deputatul! Si la urma se v-or da jos si de la parter v-or da un reportaj in exclusivitate, adica aceasta e usa pe unde intra deputatul ala zi de zi! Bravo Eugen! Sunt foarte surprins de postare! Succese!

  • inger negru |

    daca deputatul va dori sa apara la M1 cu siguranta ii va ajuta sa ajunga acolo unde trebuie si precis nu deschide usa casei pt celelalte posturi tv fara sa se asigure ca reporterul si cameramanul sunt acolo 🙂

  • Nata Sarioglo |

    Imi este interesant, ce va filma Privesc.Eu daca toate aceste televiziuni vor filma concomitent?! Pe cine veti da voi live? Subiectul – tinta sau cum fac televiziunile show??? 🙂

So, what do you think ?