fbpx

de ce este susţinut Pavel Turcu?

Pavel Turcu, autorul imnului Eurovision, cel la început promovat de Nicu şi Adrian, la propunerea feciorului său, Liviu. Promovat intens de Mardare şi Grosu, începe să fie susţinut de tot mai mulţi bloggeri şi facebook-eri. De ce?

  1. Pentru că vor să îşi bată joc de Turcu (de ăştia sunt foarte mulţi, promovarea prostiei este ceva normal, ea prinde la oameni, exemplu: Planeta Moldova, muligambia etc.). Îmi pare rău că sunt aşa oameni.
  2. Pentru că vor să se facă cunoscuţi prin a-l promova (au început să apară grupuri clone, care ne propun să îl votăm pe Pavel, vor mai apărea de ăstea la sigur). Oamenii scriu articole pe bloguri în care îl promovează şi făcând SEO pentru că oamenii îl caută pe Turcu pe Google. Şi pe lângă toate este şi un Pavel Turcu pe Facebook care nu este el.
  3. Pentru că într-eadevăr vor să îl susţină. Aici sunt puţini oameni. Ei sunt realişti. Ei înţeleg că cântecul lui Pavel nu este foarte bun, poate nici chiar bun, dar care prinde la oameni. El este un cântec care arată nivelul “unei gaşte de artă” cum a spus ieri Boghean. Cântecul dar reprezintă un protest al online-ului faţă de ceea ce se petrece în cultura moldovenească.

Deja au apărut şi primii susţinători ai lui Pavel Turcu şi anume: Viorel Mardare (care am înţeles că va face clipul video), Nata Albot, JurnalTV, ProTV iar în ediţia de marţi a ziarului Jurnal de Chişinău va apărea multă informaţie despre Pavel! Citiţi Jurnal de Chişinău din 12 ianuarie.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


17 Comments

  • Gonzo |

    Planeta Moldova nu are treaba aici;) baietzii chiar sunt talentatzi iar Mitos ar fi un Ministru al Culturii excelent pentru Moldova.. Cat despre Turcu, eu de-am m-am zacalibit sa comentez, e boian

  • eugen |

    Marin, crezi că Turcu nu reprezintă o Cenuşăreasă? Sau crezi că nivelul artei e mai sus?

  • vitalie |

    Da, trebuie să te explici în legătură cu poziţia ta faţă de Planeta Moldova, de altfel te încurci rău de tot cu fenomenele date. Şi dacă tot ai inclus-o am să vin cu un post referitor la comparaţia P.M. – P.T.

  • eugen |

    Vitalie, mie Planeta Moldova mi se pare la acelaşi nivel cu Turcu. Mlin, opinia mea, sau ce naiba!

  • Marcela |

    Mie Pavel Turcu nu-mi pare nici cultura nici incultura. Ii doar expresia unei autenticitati umane, care nu trebuie judecata sub semnul esteticului, ci doar a umanului. In concluzie eu nu-s deacord nici nu cei care fac spume „huo, jos incultura, jos Pavel Turcu”, dar nici cu acei care-si bat joc de el, transformandu-l in vedeta peste noapte, cei care-l cheama la emisiuni, tratandu-l ca pe un fel de Nichita varianta autohtona, de care sa „radem copios” intr-un spectacol degradant si obscen, profitand de naivitatea dezarmanta a personajului. Toata isteria starnita in jurul lui ii dovada ipocriziei celor care se cred in masura sa decida pentru Pavel Turcu si sa forteze artificial „ascensiunea” lui, chiar si atunci cand este limpede din punct de vedere obiectiv ca omu asta n-are sanse, Sau are una: sa sufere o mare deziluzie la final, pe fondul prabusirii de mituri. Asa ca nu le creati!

  • catiusha |

    Parerea mea despre Pavel Turcu si “Imnul Eurovison” este chiar una foarte buna. Cand am ascultat prima data cantecul, am zis “E foarte tare melodia si cuvintele” are tot ce-i trebuie unui show ca eurovision. Chiar as vrea sa plece el la Oslo cu acest cantec, pe urma vedem noi daca mai merita de promovat un om simplu de la Ungheni sau din alt oras din Rep Moldova. Orice om merita o sansa in viata, nu-i luati aceasta sansa, chiar daca unii cred ca el nu merita, poate chiar si multi “artisti” din Rep Moldova nu merita ceea ce au in viata lor.

  • PAVEL TURCU |

    IN ZIUA DE AZI ,FIECARE GINESTE IN FOLOSUL LUI,MANIPULIAZA IN FOLOSUL LUI. CE INTERES AU AVUT CEI CARE M-AU PROMOVAT.SA FACA BANI PE NUMELE MEU, SA-SI FACA LOR NUME ,S-AU MIE.TOTUSI RAMINE PE CONSTIINTA LOR PUR OMENEASCA ,S-AU DE O CONSTIINTA MAI ETC……… OAMENII IN ZIUA DE AZI ,CUM GINDESC ,ASA SI SCRIU ,ASA ESTE SI PSIHOLOGIA LOR.ANALIZATI SI VOI SINGURI CE ATI SCRIS, CE ATI COMENTAT SI CE PSIHOLOGIE AVETI.PAVEL TURCU NU A FOST O NEBUNIE ,O PROSTIE.EL A FOS IN PRIVIREA VOSTRA,IN GINDIREA VOASTRA.FIE CA NU VA PLACUT ,FIE CA ATI FOST MANIPULATI DE ALTI OAMENI CU ALT INTERES NEGATIV SI CU ALTE SIRETLICURI DE INTERES PERSONAL.SI TOTUSI GINDIREA OAMENEASCA, SE AFLA LA UN NIVEL JOS ,DE A ANALIZA LUCRURILE ADEVARATE ,PENTRU CA ADEVARUL ESTE ASCUNS PERMANENT.CRED CA PAVEL TURCU ,VA RAMINE CEVA ASCUNS, CARE NU ATI AJUNS , NU ATI MAI DOVEDIT SA CUNOASTETI LUCRURILE PE FATA.

So, what do you think ?