fbpx

NU voi vota PLDM!

După astfel de comentarii parvenite din partea simpatizanţilor PLDM, nu am nici un chef să votez pentru PLDM.

  1. Patriot Says:
    Pentru necarturari,tradatori si indiferenti:

    “Domnilor destepti” in special pentru eugen. Mie imi pare rau ca tu nu esti in stare sa faci diferentiere intre partide si politicieni. Daca nu cunosti nimic despre PLDM,atunci nu fa comentarii negindite cu capul,arata ca esti mai destept si nu incerca sa discreditezi PLDM cu declaratii absurde si fara sens. Daca ai ceva de vorbit, ne putem intilni si discuta normal. Nu te fa de rusine totul e in minusul tau.

    Ca exemplu cum Voronin a fost in Cantemir in Cahul si in Leova ca sa faca agitatie politica dar spre minusul lui peste tot era beat si nu era in stare ca deobicei sa raspunda la intrebarile cetatenilor si asa si le-a spus ca el nu raspunde la intrebari.El singur si-a facut autopublicitate negativa.

    Nu-ti fa si tu publicitate negativa,ca tot impotriva ta se va rasfringe asa cum acum tot raul se rasfringe asupra comunistilor dupa tot raul care l-au facut timp de 8 ani.

  2. Patriot Says:
    eugen, ce te dai cu curu la gard? vazi sa nu-ti intre ceva in el. De ce nu ai ce discuta despre politica cu mine? Te simti slab in politica? Mai bine stergeti mucii inainte de a spune ceva rau de PLDM ca tu nu costi nici 2 bani. Ce crezi ca daca ai blogu tau atunci esti mare si tare, l-ai apucat pe voronin de coaie sau ce? Fii mai atent ce spui. Eu nu te amenint, doar iti explic cum stau lucrurile pentru tine. De cind sunt comunistii la putere de 8 ani ei au reusit sa adune 28 000 de membri a PCRM, dar PLDM de cind s-a format are doar un an si cateva luni si deja are 28 000 membri, asa ca nu te fa pe tine insuti necarturar. Daca va fi nevoie voi mai reveni la subiect.

După al doilea comentariu l-am trimis la naiba.

NU voi vota PLDM.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


14 Comments

  • Ella |

    Eugen, faptul ca astia 2 au comentat in halu asta, nu inseamna ca toti cei care sustin PLDM sunt asa.
    Adika chiar daca ei is fani PLDM, asta nu presupune ca sunt mebri PLDM si ca toti de la PLDM au o astfel de atitudine.
    de fapt, nu ii sustin, dar din toate partidele, PLDM are o echipa cit de cit profesionista, ceea ce PL-ul nu are cu parere de rau.

  • maxim |

    eu nu te intseleg, tu alegi partidele dupa reclama shi dupa discutsiile cu altsii, eu is deacord cu ceea ce au scris ei..

  • Votez PLDM! |

    E firesc sa nu fim intelesi de pensionari… Dar atunci cind tineretul din aceasta tara nu apreciaza acest wind of change care se numeste PLDM, si culoarea verde de fapt tot tinerete semnifica…
    Eu zic ca nu este loc pentru cearta Este sansa noastra de a schimba acest sistem defect si degenerant
    Si numai cu PLDM vom reusi!

  • Alessa |

    …mddaaa…
    interesante dezbateri ai adunat aici Eugene…=))
    …de la bun inceput ti-as sugera sa nu intrebi opinia altora pe cine sa alegi tu insusi, dar sa capeti informatie de sinestatator…ce priveste viata politica a partidelor de la noi, doar atunci vei fi sigur pe alegerea ta!
    …cit despre sustinatorii partidului PLDM…-…v-as da un sfat fratilor – nu va dati in fanatizm pentru asa zisele interese comune care de fapt, sunt doar interese proprii,…iar cei ce au facut parte din miscarea nationala de acum citiva ani…stiu asta…!!!
    …tot sustinatorilor PLDM si mai ales celor ce sustin ca stiu multe despre PLDM sa-mi spuna cine e domnul Vladimir Filat…si ce trecut are?
    …pina atunci…ginduri luminoase tuturor!!!
    …SCHIMBARE…

  • Alex Cozer |

    Eugen, cu tot respectul! Din nou iti voi spune ca gandesti foarte ingust! In primul rand tipul nu a semnat cu vreun nume, asadar, e putin probabil sa fie membru PLDM. Tot ce este posibil sa fie vreun provoctor comsomolist sau de-al lui Rosca. Din pacate, tu nu ai vrut sa iti pui catve semne de intrebare inainte de a publica acest post. Ai preferat in schimb afirmi ca individul ar fi membru al PLDM-ului, fara sa aduci nicio dovada in sustinerea acestei afirmatii. Unde e impartialitatea?

  • Darik |

    Domnilor de ce nu va uitati cine au fost la conducerea TARII in anii 1990-2002 si cum rasuflati pe vremurile celea? Doriti o repetare fara bani in buzunare?

  • Vlad |

    Daca ai incredere nu te face nimeni sa-ti schimbi parerea… Astea care comentiaza sunt platiti cate 20 lei pe ora, sa stea pe net shi sa faca astfel de comentarii shtiu shi caz real…
    Opiniile dvs. domnilor(maxim,”pATRIOT”) NU AU VALOARE….
    !!!!!!!!Verde pentru Moldova!!!!!!!!!!!!!!

  • Vlad |

    Darik, ei bine tu spui ca au fost vremuri rele….
    p.s. 1990-2001
    da tu ai vazut o alta guvernare de cat a PCRM??? nu… nu ai cu ce compara… dupa capatarea independentei nu aveam nimic +’92 conflictul de pe nistru initiat tot de rushi… Sa fi avut parte de un guvern bun noi an 2007 trebuia sa intram cu Romania in UE.
    An timp de 8 ani cu ce te-ai ales tu…..?????
    traiesti mai bine??
    ai salam shi paini de 2copeici?
    ati spun eu: pensii de 500 lei pe cand serviciile comunale de 1200 etc.
    Dar O. V. fiul dn. pres. are >2,5 miliarde$…
    ai mentalitet de baba o furat 4 ani, mai mult no sa mai fure….

  • Ciusca Cristian |

    eu chiar as vrea sa cistige PLDM. fiindca ei ne asigura o viata mai usoara si mai fericita noua tineretului… eu am incredere in Vlad Filat! si asa ca baieti nu credeti comunisti… unde in Europa mai sunt comunistii la putere? pentru asta ca maresc leafa la mosnegi nu inseamna ca trebuie sa cistige alegerile. dece voronin a refuzat Ideia lui Basescu de a da voi cetatenilor din R.M sa isi faca pasapoarte romine aici pe loc in Moldova? nu stiti??? va spun eu atunci: Voronin FURA TARA el si cu FISHEORSU!!! chiar daca nu votati PLDM… votati oricare alt partid inafara de comunistii si de PRM. fiindca in fruntea partidului Republican moldovenesc sta un Mosneag care nu stie de unde vine si unde se duce. nu poate vorbi 2 cuvinte in fata televizorului. Karoci m-ati inteles ce am avut eu in vedere… spasiba pentru intelegere.!!!

  • Ciusca Cristian |

    apropo: VLAD eu nu sunt platit eu pur si simplu am spus OLEACA realitatea… dar sa incep sa spun mai multe o sa va doara capul!!! merci mult!

  • Ciusca Cristian |

    vreau sa mai spun ceva: Vlad in al doilea comentariu esti 100% corect!!! bravo!

  • Darik |

    Asculta Ciusca Cristian! De unde Filat al tau a avut in anii 90 atitea bani ca sa privatizeze cladirea vizavi de UNIC. Ca acu se judeca cu gavernul RM in Europa ca noi toti adica cetatenii de rind sa-i intoarcem perderile pe care le-a avut, citeva sute de milioane de USD. Ca de citiva ani Guvernul i-a luat cladirea din proprietatea sa???????? De ce zici ca numai Voronin fura????? Ce crezi ca Filat cu leafa sa de parlamentar are atitea bani sa-si puna portretul pe fiecare gard din Chisinau??????? Sa plateasca pe niste copii care nu au dreptul la vot si nici nu stiu cunceptiile PLDM sa iasa pe strazi la mitinguri???????

  • Andrei |

    Ceea ce se intampla in Republica Moldova este o piesa de teatru: echipa de regizori si scenaristi este in spatele cortinei, este compusa dintr-un cerc de elita, care are grija sa repartizeze rolurile din scena actorilor, adica oamenilor politici: Urechenau, Filat, Rosca, Serebrean, Voronin, Chirtoaca, Ghimpu, …, …, nu voi enumera pe toti, ca este mare lista concurentilor electorali, chiar imi cer scuze de politicienii care nu i-am numit aici. Locuitorii de rand, muritorii, sunt spectatori la aceasta demonstrare: ei sunt „hraniti” regulat cu povesti, care mai de care, impresionante si pasionale. Se joaca un spectacol in care o parte de actori critica cealalta parte, si invers. E un bal mascat, care cucereste prin splendoare si acuratete. Mass-media este inca un instrument foarte bine folosit: posturile de radio si TV: Radio Moldova, ProTV, Moldova 1, TV7, NIT, Prime, etc, etc, ziarele si revistele: Moldova Suverana, Flux, Saptamana, KP, etc, etc sunt parghii de manipulare a opiniei publice, prin care se incearca acoperirea realitatii: se prezinta cazuri de coruptie, de mita de 500 euro sau 2300 lei, in vreme ce se spala milioane de euro si dolari. Poporul vrea distractie? Sa i se dea distractie !!! E mai bine ca oamenii de rand sa fie adunati in strada la manifestatii/concerte/dezbateri electorale/etc/…/ decat sa fie motivati in ridicarea nivelului de cultura si educatie, prin dotarea bibliotecilor, focarelor de cultura: institutii de invatamant superior, licee, gimnazii, muzee, cercetari stiintifice, s.a. Cauza este clara, sper pentru toti – persoanele culte si bine instruite vor intreba mereu DE CE? DE CE problema s-a rezolvat asa si nu altfel? Iar astea sunt intrebari incomode pentru clasa politica de la noi: atat pentru guvernarea actuala si precedentele, cat si pentru cei din opozitie. E prea multa minciuna, prea multa …

  • Floresteanca |

    Eu voi vota PLDM numai dintr-un singur motiv – dl Ţap Iurie, primarul or. Floresti este in lista candidatilor si e foarte demn de a fi parlamentar. Il cunosc personal, dar acest lucru il poate spune orice locuitor al orasului nostru. A facut multe pentru oras ca primar, e un bun gospodar, energic, onest si principial. E ales ca primar a doua oara, fiind candidat independent, de catre marea majoritate a orasenilor.

So, what do you think ?