fbpx

SMS de la UCM (Uniunea Centristă din Moldova)

Ieri, în jurul orelor 10 mi-au venit pe numărul de la Moldcell 2 mesaje …
de la un număr necunoscut Orange … cu conţinutul „Vasile Tarlev preşedintele Uniunii Centriste din Moldova (UCM), vă doreşte ca dragostea să înflorească în inimele voastre şi sufletul să vă fie plin de bucurie.” … am zâmbit şi eu (mesajul al II-lea era exact aşa)… peste ceva timp le vine şi unor colegi (care la fel sunt abonaţii Moldcell-ului) cu exact acelaşi conţinut şi la fel 2.
Cu gândul că cineva din colegi poate a transmis în glumă, mare atenţie nu am atras… acasă venind, auzeam despre ce vorbesc două doamne, şi una o întreabă pe cealaltă, dacă a primit astfel de mesaj, la care îi răspunde că a avut şi ea norocul de aşa felicitare din partea celor de la UCM.
Sincer am rămas uimit … şi cel mai interesant e că le vin doar abonaţilor Moldcell … şi ce e încă şi mai interesant că SMS-urile sunt de la un număr Orange.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


8 Comments

So, what do you think ?