fbpx

Şi eu cu cine votez. Partea 2

continuarea unei însemnări de ieri

„Şi eu cu cine votez”, întreba Cetăţeanul Turmentat al lui Caragiale. Cam aşa mă simt şi eu. Nu prea ştiu cu cine voi vota.

Nu voi vota pentru Uninea Centristă fiindcă acolo este Tarlev şi nu e clar în general ce este adunătura de oameni din cadrul partidului. Nu cred în ei. Am rîs de logotipul înregistrat la CEC, care conţine numele lui Tarlev undeva în partea superioară. Vreau să îl văd.

Nu voi vota penru MAE fiindcă nu vor trece în Parlament. Nu cred că îi va ajuta infuzia de PNL pe care au primit-o înainte de alegeri. Sunt oameni deştepţi acolo. Cei deştepţi nu prea au şanse să ajungă la putere în RM.

Nu voi vota pentru PSD fiindcă Muşuc s-a compromis mai tare decît Cain (ăsta din urmă măcar a recunoscut). Braghiş este, parcă, de treabă dar şi el nu îmi inspiră prea multă încredere. În rest, cred că se vor vinde celor care vor da mai mulţi bani.

va urma

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?