View Sidebar
Despre leul nostru moldovenesc și un cargo ”straniu”

Despre leul nostru moldovenesc și un cargo ”straniu”

Era 23 ianuarie. Un avion cargo ateriza pe aeroportul din Chișinău. Un cargo al unei companii rusești cu o reputație bună în occident. Am făcut un screen cu ruta deplasării avionului (flightradar24.com) și l-am pus pe facebook.

Seara am văzut că fostul ministru al apărării a impărtăşit opiniile despre un articol scris de un site în urma screen-ului meu. Iată ce a scris:

Şi totuşi oamenii sunt foarte nostimi uneori. Mai ales foştii miniştri.

Faceți cunoștință – Oxana Gorun, reporterița care a stricat viața unei profesoare din Ungheni

Faceți cunoștință – Oxana Gorun, reporterița care a stricat viața unei profesoare din Ungheni

La începutul săptămânii, după 3 zile de la publicarea materialului cu profesoara din Ungheni, vi-l prezentam pe producătorul general ProTV – Artur Corghencea, omul care a trimis echipa de filmare la Ungheni. Eu credeam că e doar vina lui și reporterița a mers mai mult de nevoie. Dar, după declarația profesoarei, publicată azi pe zdg.md, îmi dau seama că o bună parte din vină e și a reporteriței.

Faceți cunoștință, Oxana Gorun:

Repet, citiți atent declarația profesoarei.

Mâine Moldova a deraiat …

Mâine Moldova a deraiat …

Mâine va avea loc ședința Parlamentului Republicii Moldova. Mâine, cu începere de la ora 14.00 va avea loc un spectacol regizat de cel care se vrea stăpânul Moldovei, proprietarul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în coregie cu Vlad Filat, care grăbește cât de tare posibil o ședință a forului legislativ. Mai mulți factori indică faptul că omul vrea să dețină puterea absolută în Republica Moldova, unul din ei, prezența mediatică pozitivă, a putut fi observat zilele ăstea pe allmoldova, porntv sau perfecte.

Unul din scenarii pe care le-am auzit ultima vreme a fost acela că Plahotniuc vrea să ajungă Președinte. Ultimele acțiuni o confirmă, la început planul era ca Filat să fie speaker iar Plahotniuc – premier. După ce Filat și-a amintit de promisiunea luată în campanie precum că Leancă trebuie să fie Premier, s-a ajuns la înțelegerea că un ”verde” să fie la gov iar un democrat speaker (Leancă va fi substituit de Gherman, explicații mai jos). În 2016, în ambele versiuni, Președinte ajunge Plahotniuc.

Leancă nu e prost. Pe departe.

Dle Leancă, și cu votul meu cum rămâne?

Dle Leancă, și cu votul meu cum rămâne?

Later add: Eventualele scenarii din ședința Parlamentului programată pentru 21 ianuarie.
///

Nu știu cum voi dar eu am bifat vizavi de PLDM din cauza câtorva oameni, în special pentru Leancă, Sandu, Gherman …

Titlul e scris pentru Leancă deoarece cum n-ai da el este Premier și, probabil, stă de vorbă mai des cu demnitarii europeni în ultimul timp. Probabil el îl întreabă ce se întâmplă și cu ce se va termina toată epopeea negocierilor acestei alianțe sau non-alianțe, deja numiți-o cum vreți.

–-

Dle Leancă eu știu foarte mulți oameni care v-au votat pe Dvs, nu partidul dar anume pe Iurie Leancă. Eu știu destul de mulți oameni care v-ar fi votat dacă făceați parte dintr-o echipă independentă și care au votat PL. Eu mai știu și oameni care sunt gata să facă parte dintr-un eventual partid pe care l-ați conduce.

Am și eu o întrebare, simplă de tot: ”Eu dacă am votat Leancă înseamnă că am votat comuniștii?”. Întrebarea vine în contextul unei viitoare non-alianțe minoritare cu g(c)omicii.

Eu v-am înțeles în istoria cu Ponta, eu probabil aș fi procedat la fel. În cazul dat, îmi cer scuze, dar nu vă voi înțelege.

–-

O zi bună.

Sursă foto: zdg.md

Faceți cunoștință – Artur Corghencea, omul care a stricat viața unei profesoare din Ungheni

Faceți cunoștință – Artur Corghencea, omul care a stricat viața unei profesoare din Ungheni

Later add: Să nu citiți doar despre ProTV am scris o scurtă însemnare despre ce va fi mâine în ședința Parlamentului. Vă invit să o citiți. Ms.

––

Vă prezint producătorul general al ProTV Chișinău, omul care decide ce merge și ce nu merge pe post, omul care câteva zile în urmă a decis că sexul oral nu mai este o normă a vieții și că o profesoară din Ungheni nu poate face sex oral cu iubitul ei. Omul care a decis că este mult mai important traficul pe protv.md decât normele vieții, omul care a stricat viața unei femei prin a o prezenta din cea mai proastă variantă posibilă – o femeie care are sentimente, care iubește și care face sex.

Doar doi membri sau foști membri ai ProTV au sărit în apărarea televiziunii, în rest e liniște, deși probabil mulți dezaprobă. Eu chiar aș fi curios acum să apară filmări video cum vedetele protv fac sex, poate chiar la birou. Ar fi o răzbunare normală, nu?

Vineri și sâmbătă (a fost zi lucrătoare totuși) am așteptat reacția asociațiilor de jurnaliști din Moldova – Centrul pentru Jurnalism Independent și Asociația Presei Independente. Despre cea de-a doua mai bine să tac, condusă de un kofibrăiker, nici nu ai ce cere de la ea. Centrul pentru Jurnalism Independent nu s-a sesizat, și, probabil, nu se va sesiza. Motivul e simplu: Artur Corghencea este profesor la Școala de Studii Avansate în Jurnalism creată de CJI.

Un fost membru al ProTV a comparat azi ProTV cu Muligambia. O mică remarcă: Muligambia ia fotografiile publice ale persoanelor, nimic mai mult, Muligambia nu bagă microfonul în gât să întrebe ce crede mama despre fiica ei care practică sexul oral.

O zi bună să aveți, și nu uitați să vă protejați când faceți sex.

Vlada Ciobanu a scris pe blog despre acest caz.

sursă imagine – garleak.com