Ce a făcut Gurău, șeful online-ului Maiei Sandu, la GBC-ul lui Plahotniuc?

Introducere lirică.

Ador ipocriții. Ador trollii și urăsc boții. Atunci când așa-numiți ”druji” lansează atacuri online pentru că nu le place ce crezi mă face să mă amuz copios. Și să răspund. Dar nu imediat. Pentru că … cei ce mă știu – știu.

Trecem la temă.

Artur Gurău a fost văzut astăzi intrând în sediul GBC. Dacă nu știți ce e GBC vă spun eu. E o clădire simpatică de pe strada Dmitrie Cantemir. Acolo-i oficiul lui Plahotniuc. Și a Edelweiss-ului. Anume cu ocazia asta am fost și eu în 2013 acolo. Am cerut sponsorizare pentru ”Redescoperă Moldova”. Am fost refuzați.

Interesant oare ce a căutat sponsorul Maiei Sandu și responsabilul pentru online-ul #pas la GBC? Oare a fost un training pentru traineri de trolli? Sau s-a înscris în PD? Sau poate a venit să-și ia solda?

P.S. Lumea-i mică. Tare mică. Enorm de mică.

Later add:

Gurău a răspuns

Ipocrizia e pe față. Să lupți cu Plaha și să mergi în clădirea pe care cei ce votează cu Maia au vrut s-o ia cu forța.

Asta-i Moldova.


Scopul sistemului medical moldovenesc – moartea cetățenilor!

M-am mai expus în această privință. Nu doar pe facebook dar și pe blog. Am zis-o și o mai repet, îi doresc acestui sistem să zdohnească.

Iată un alt caz.

Trei săptămâni în urmă o doamnă care suferă de cancer a fost trimisă să facă irigoscopie. Procedura trebuia să aibă loc la spitalul nr3. Ajunsă acolo a fost întrebată de câteva ori cine i-a făcut trimiterea și cu ce ocazie. Ajunsă la medicul cu pricina doamna a fost informată că nu are bariu care este necesar pentru a face irigoscopia.

Iată trimiterea ca să nu credeți că inventez, sau, mai nou, să credeți că e ”zakazuhă”.

Au fost o serie de știri că Spitalul nr3 e în renovare și că este bine finanțat și că nu mai știu ce. Dar asta-i de ochii lumii.

Sistemul își îndeplinește funcția mai departe – ucide moldovenii.

p.s. După cum am și promis, la vară fac live-uri de prin spitale. Am înțeles că dna Glavan nu-i contra deloc 🙂


Edil debil

Dorin Chirtoacă a declarat astăzi următoarele:

”Este nedrept ceea ce mi se întâmplă, la fel cum a fost nedreaptă ocupația din 28 iunie 1940. Ieri iată că, s-au inaugurat troleibuzele, am lucrat 10 ani la proiectul acesta, am văzut și eu de acum fotografii și imagini video.”

Eu credeam că după ce azi Maia Sandu a comparat exodul moldovenilor actual cu ziua de 28 iunie 1940 nu poate fi nimic mai penibil, pe scenă apare edilul debil.

Mda.

Audio:


Faceți cunoștință: Mihai Olărescu, Președintele Raionului Cimișlia, bătăuș, agresor și persecutor!

Uneori e greu să-ți asumi responsabilitate sau anumite acțiuni. Uneori se mai întâmplă să se supere pe mine diferiți cunoscuți pentru ceea ce scriu sau ceea ce distribui. Asta mai ales dacă sunt implicate rude sau prieteni de-a lor. Dar … altfel folos să scriu.

Ieri cineva a comentat, pe un gând bun al lui Dart Vader, despre situația din cadrul Consiliului Raional Cimișlia. Iată acest comentariu (l-am redactat un pic or se simțea că omul este iritat):

”Pe lângă bădaranii cu SUV-uri de lux chiar şi președintele raionului Cimişlia, Mihai Olărescu, sare cu pumnii la subalterni!

Când a venit în post, în cabinetul personal a apucat de gât o domnișoară pe care a îmbrâncit-o pentru că nu i se adresează ”Domnule Președinte” (come on, cu 2 săptămâni până la incident erau împreună în campania electorală). Ea ca prin minune a reușit sa fugă, apoi din motive evidente a fost nevoită să plece din consiliu. continuă lectura


Unde a dispărut Ion Terguță din noul promo al TV8 și unde a dispărut interviul acestuia de pe Unimedia?

Ieri cei de la TV8 au lansat un nou promo. Al doilea în decurs de o săptămână.

Sunt doar două lucruri care le diferă. Primul constă în plasarea în cadrul promo-ului a datei lansarea postului. A doua diferență e lipsa din promo a viitorului director general al TV8, Ion Terguță.

Vă puteți convinge și singuri de acest fapt. Am montat cele două spoturi. Cel nou e sus iar cel vechi e jos: continuă lectura


Pagini:1234567...698