Traian Băsescu – președintele Partidului Unității Naționale???

Surse din cadrul Partidului Unității Naționale afirmă că astăzi, în cadrul congresului partidului Traian Băsescu va fi ales în calitate de lider al acestuia.

Dacă e așa atunci Anatol Șalaru a reușit printr-o mișcare să anihileze tot electoratul unionist de partea sa. Băsescu mereu a fost asociat cu cetățenia română, atât de importantă la o bună parte din moldoveni și, totodată, la veșnica pomenire a unirii în discursurile sale, atât în Moldova cât și în Europa sau peste ocean. continuă lectura


Despre #womenSUVmaraton

Eu nu știu dacă sunteți prieteni sau îl urmăriți pe Anatol dar probabil ați urmărit săptămâna asta tag-ul #womenSUVmaraton care a corespuns unei expediții prin Moldova organizată de el și prietenii lui.

Fetele și ”echipa tehnică” au cutreierat Moldova și au arătat-o frumoasă. Așa cum poate fi ea.

Da, Republica Moldova este o țară frumoasă. În care există patru anotimpuri. În care vara este vară iar iarna (uneori) este iarnă. Despre primăvara în Moldova nici nu poți vorbi până ce nu o vezi. Nu de asta cel mai … colonițizat oraș de pe planetă oricum e frumos primăvara.

Toamnele-n Moldova-s … toamne. Cu nunți, cumătrii și petreceri fără sfârșit. Cu multe plăcinte, bucate alese și cel mai bun vin din lume.

Moldova trebuie simțită. În primul rând de moldoveni. Da, moldoveni, cei pe care-i întrebi unde să meargă prin Moldova în afară de Cricova și Orheiul Vechi nu prea știu nimic. Ok, și Castel Mimi, de la o vreme 🙂

Iată echipa și o locație frumoasă de la Sudul Moldovei, vinăria fraților Luchianov, cei care produc un vin bun – etCetera:

Sursă poză: piataauto.md. Tot acolo puteți vedea articolele zilnice din cadrul expediției.

Un week-end plăcut să aveți și, încă o dată, felicitări echipei și bravo sponsorilor care i-au susținut!


ERATA: FISC-ul de la Botanica nu-s debili.

ERATA: Acolo e vorba de povara fiscală care-i un fel de coeficient. Iată ce spune Sergiu Gaibu, un om priceput în economie:

”În scrisoare e vorba de povara fiscală care nu e datorie. Chiar aș spune că e neașteptată o astfel de scrisoare din partea Fiscului și e o acțiune absolut salutabilă. Eu aș fi foarte curios care este acest coeficient la giganții privați din economia națională. Aș sugera să fie publici acești coeficienți la toți agenții economici. Lasă lumea să-și cunoască eroii. 🙂 …cu toate acestea nu este de ignorat și problema eficienței fiscale și al controlului fiscal – care lasă de dorit în Moldova.”

///

Textul original

E la modă să faci pe cineva debil în Moldova. Doar că, în cazul în care e vorba despre oameni plătiți din banii contribuabililor, noi, cei ce plătim impozite, avem voie să o facem. Mai ales când chiar este cazul.

Iată ce mesaj i-a venit lui Andrei Botnaru, contribuabil la bugetul de stat:

Câțiva oameni de la FISC au pierdut timpul plătit de noi pentru un mesaj cu o datorie de 14 bani!

Oare când va primi biserica din Moldova așa mesaje?
Oare când cei de la Piațele de la Botanica vor plăti impozite?

Chiar nu au ce face altceva cei de la FISC Botanica în afară de a transmite mesaje cu datorii de 14 bani?

În loc să lucreze ei mimează.

O zi bună!
Pagini:1234567...697