Primarul de Chișinău i-a dăruit iubitei un BMW nou-nouț și a dus-o la Milano de 8 martie

În titlu sunt două afirmații. Eu sigur că nu le pot demonstra imediat dar, cu timpul se vor demonstra. La fel ca și articolul din luna mai 2016 🙂

Dorin Chirtoacă, primatul de Chișinău, i-a cumpărat iubitei, cu ocazia zilei internaționale a femeii un BMW nou-nouț. Chiar și fundiță i-a pus, conform martorilor:

Un astfel de SUV costă începând cu 52 de mii de euro, dar, cele mai ieftine versiuni aduse în Moldova trec de 60 de mii de euro.

După ce i-a oferit cadoul, primatul general și-a dus iubita la Milano. Asta deși, conform surselor din Primăria Municipiului Chișinău, s-ar fi dus într-o deplasare de serviciu. Bravo omului că poate să-și primble iubitele pe banii chișinăuienilor.

Și, totuși, de unde are Primarul General bani pentru un BMW X5 nou-nouț?


Cactus își vrea floarea în frunte // Istorie tristă, politică

Trăia cândva un cactus. Era ghimpuros, puturos și prost. Dar norocos. Întotdeauna era în timpul și locul potrivit. Era mereu gata să-și slujească stăpânul.

La un moment dat acest cactus a prins a înflori. Adică cum a înflori, o simplă floarea care i-a ieșit în vârful unui ghimp.

A cocolit-o el și a păstrat-o până când floarea nu a crescut. Pentru a-i satisface plăcerile vieții a decis să o ridice și mai sus. Aproape de cer.

Istoria nu se va termina aici. Sigur va avea continuare.

//

Explicație:

Mihai Ghimpu o vrea pe Alina Zotea în funcția de vicespeaker a Parlamentului. Zilele ăstea a propus ideea la consiliul Alianței.

///

O zi frumoasă de vineri să aveți.


Chirinciuc, sursă de bani pentru presa moldovenească sau ”Adio Autostrada Moldova” …

Pentru cei cărora le este lene să citească toate literele:

1. Chirinciuc sponsorizează presa, mai ales cea de opoziție. El le dă bani ca să publice de bine despre el și minister și le mai dă bani ca să nu publice adevărul despre porcăriile pe care le face sau pe care le-a făcut el și cei de la minister.
2. Chirinciuc nu pleacă astăzi cu delegația guvernamentală la Piatra-Neamț deși, omologul său din România, va fi în delegația Prim-ministrului Grindeanu. Omul îi este în cot de drumurile care ar putea lega Uniunea Europeană de Republica Moldova.

Și acum pe lung.

Iurie Chirinciuc este proprietar a mai multor afaceri cu mobilă. Nu doar în Moldova și Italia dar și în România și chiar rusia. Omul s-a avântat cândva în fotbal. A sponsorizat câțiva ani clubul de fotbal FC Costuleni. Această fotografie este din acea perioadă:

După asta s-a avântat în politică. A decis că trebuie să fie membru al PLM. Probabil din cauza faptului că soția sa a fost condamnată în România pentru fraudă fiscală și vroia neapărat unirea cu România ca el, în calitate de mare politician să-i ceară amnistierea. continuă lectura


Ședință comună de guvern a românilor sau ”Vizita PM-ului moldav la Piatra Neamț”? WTF?

5 zile în urmă, pe 17 martie, de la Guvernul Republicii Moldova a venit un comunicat de presă cu titlul: ”Ședință comună de guvern Republica Moldova – România”. Sumarul era că în data de 23 martie, la Piatra Neamț va avea loc ședința comună de Guverne.

Peste câteva minute a venit rectificarea cu titlul: ”Prim-ministrul Pavel Filip va efectua o vizită de lucru în România”.

Astăzi, în cadrul ședinței de guvern a fost aprobată și lista celor ce merg cu Filip și anume: Vasile Bîtca (ministru al Dezvoltării Regionale și a Construcțiilor), Valeriu Munteanu (ministru al Ecologiei), Alexandru Jizdan (ministru al Afacerilor Interne), Octavian Armașu (ministru al Finanțelor), Vladimir Cebotari (ministru al Justiției), Monica Babuc (ministră a Culturii), Lilian Darii (viceministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene), Valeriu Triboi (viceministru al Economiei), Gheorghe Galbura (viceministru al Apărării), Iurie Ciocan (director al Centrului de Implementare al Reformelor) și alții mai puțin vajnici și nujnici.

Partea cea mai funny abia începe. Pe site-ul Guvernului României ședința de mâine este, totuși: ”Ședință comună a guvernelor României – Republica Moldova”. Iată screen dacă nu mă credeți:

Fiți atenți câți miniștri vor fi prezenți din partea României. Și ei îl așteaptă pe Calmâc încă dar nu pe Triboi (la economie). Oare Chirinciuc nu putea merge sau delega pe cineva? Sau Dorina e prea ocupată?

Dar despre transporturi mâine, de dimineață.

O noapte bună să aveți!


Contrabandă cu fructe și legume din Italia sau ”ce mănâncă Mânzat”

Eu am rămas mască când am aflat că moldovenii cumpără fructe și legume din Italia. Pentru că, chipurile, de acolo îs mai proaspete. Chipurile îs mai BIO și nu mai știu ce eu acolo. Și partea cea mai tristă este că dau pe asta o grămadă de bani. Și partea cea mai tristă că această activitatea se numește contrabandă și nicidecum altfel. Vedeți și DEX-ul ce scrie despre asta.

”CONTRABÁNDĂ, contrabande, s. f. Trecere clandestină peste graniță a unor mărfuri interzise sau sustrase de la plata taxelor vamale; p. ext. marfă adusă sau sustrasă în acest mod.”

Procedura e simplă. Unii moldoveni plecați în Italia nu au mare chef de a trăi după norme europene și amăgesc bieții moldoveni că ar avea produse BIO, ei cumpărându-le de fapt de la baze angro. Își fac un pic de publicitate pe instagram. Trimit un test de vreo 20-30 de euro. Moldovenii pun urechea și încep a cumpăra câteva kile de produse cu bani enorm de mari. Plus mai achită și livrarea.

///

Caz concret

Aceste este un screen de pe profilul Cristinei Furdui, soția lui Mânzat și mama fetei de câțiva ani pe care o poartă necuplată într-o decapotabilă. Doamna care-i livrează produsele soției lui Valerian Mânzat a devenit eroina unui articol pe un site care cândva era tare de treabă iar acum a căzut în prăpastia prostiei – ea.md (nici link nu dau ca să nu vă umpleți broswer-ul de prostii). continuă lectura


Pagini:1234567...677