despre mozgul nostru și Alina Zotea

Lista unui partid pentru bărbații din Moldova este interesantă doar începând cu numărul 19. De fapt cam acolo se și termină interesul. De Alina Zotea a auzit tot facebook-ul și ea a generat trafic așa numitelor ”portaluri” de știri.

Fata a fost fotomodel. O parte din pățănașii de pe net au și catalogat-o. Iată un screen de ieri.

Ieri Tatiana Țîbuleac (la care nu pot da link fiindcă nu are blog) scria despre un narcis care se dă mare jurnalist și care înjură femeile la stânga și la dreapta. Mai ales pe cele frumoase :-)

Aici se potrivește o imagine plasată de Ionela Hadârcă pe fb în comentariile la statutul Tatianei, care ilustrează perfect mozgul acestor bărbați:

Așa și trăim.

atitudinea tânărului de la Fălești față de stema Republicii Moldova

Eu nu urmăresc activitatea tânărului de la Fălești pe facebook. Spotul video l-am văzut la Apostu pe blog.

Atenție mare unde se află stema Republicii Moldova

Fără întrebări.

Aplică la Gala Studenților Originari din Republica Moldova

Anul acesta Jeunes Moldaves susținuți de o serie de organizații guvernamentale și asociații studențești organizează a doua Gală a Studenților Originari din Republica Moldova.

Eu îți propun să aplici

Detalii poți găsi pe galastudentilor.md

Succes!

Publicitatea Moldovei, la Euronews!

Azi. Euronews. Moldova. Cea mai frumoasă țară din lume.

Și poate cea mai tristă.

Muzica e perfectă. Imaginile sunt bune.

Și da, mie tare îmi place noul logo!

De ce Ioniță îmi amintește de copilul căruia i-au luat jucărica dragă?

Astăzi pe înserat, cu puțin timp înainte ca președintele să iasă la televizor și să ne anunțe că după alegeri se așteaptă proteste masive, la rampă a ieșit actualul deputat din partea PLDM – Veaceslav Ioniță.

El a ieșit să ne amintească că la el e tot ok, că el investighează istoria cu fraudele de milioane de la BEM. Tot frumos pregătit. El povestea iar un angajat al unei instituții de presă foarte apropiată unui partid dădea întrebări. Asta probabil pentru ca deputatul să nu uite ce mai are de povestit. Și cel mai interesant că a zis că revine.

Interesante istorii pentru a îngropa un partid de la guvernare și tot Guvernul. Mai ales că zilele ăstea a zis că va mai ieși.

Eu am impresia că la cineva s-o terminat rubla și el a zis că poate să facă acum tare multă dacă iese în conferință de presă. Și pun pariu că nu va face o altă conferință zilele ăstea. În rusă asta se numește ”набить себе цену”.

Zilele ăstea în Tallinn a nins. Doamna care se ocupă de tot ceea ce înseamnă curățenie în ogradă în loc să ducă omătul l-a strâns într-o movilă în centrul ogrăzii pentru ca copiii să se poată bucura de zăpadă iar părinții să poată merge liniștit pe pavaj. Copiii se jucau. Doi dintre ei se băteau pentru o jucărie. După ce unul din ei a luat-o celălalt a început să zică că jucăria nu îi place, că e rea, că e stricată și în general că cel ce i-a luat jucăria nu îi este prieten.

Sursă foto: http://littlestepsblogdotcom.wordpress.com/

Cam așa e și cu Ioniță.

#făUnBineȚării, ieși la vot.