UPDATE: Automobilul lui Mânzat arestat :-) // (Stai ca prostul în ambuteiaj? Fii ca Mânzat, ia-ți escortă de la Poliție!)

Update:

Mașina lui Valerian Mânzat a fost dusă la parcarea cu plată a MAI:

bos-001-parcare

Iată actul constatator:

minzat-constatator

Azi de dimineață tot Chișinăul stătea în ambuteiaj și mirosea parfumul ”Chirtoacă style”. Pe lângă lucrările veșnice și interminabile organizatorii Zilei Vinului au mai blocat și PMAN-ul pentru ca vinificatorii să-și instaleze corturile.

Doar un singur om în Chișinău (în afară de democrați care s-au lansat la USM și au făcut ambuteiaj acolo) circula liber – Valerian Mânzat.

În jurul orei 9:30 acesta avea antemergător în forma unei mașini ai Inspectoratului Național de Patrulare.

Omul mergea pe contrasens, pe Ismail, în perimetrul străzilor Kogălniceanu și București fără a-i păsa de ambuteiaje.

valerian_minzat_amendat_14_39290600

Fii om, fii ca Mânzat, scuipă în toți!

”Eu am rublă fac ce vreau.”

//

Imaginea nu-i de azi, martorul nici nu a reușit să pornească camera în telefon la ce viteză au zburat polițiștii și Mânzat.


Rânza moldovenilor Năstase și Sandu îl însetează pe Lupu

Acum s-au încheiat discuțiile publice dintre Andrei Năstase și Maia Sandu.

interpol-nastase-sandu

Concluziile dezbaterii sunt destul de simple:

1. Ei așteaptă săptămâna viitoare două sondaje după care se va decide cine merge în alegeri. Vor fi 3 întrebări care le vor ușura această muncă. În emisiune s-au mai discutat și alte aspecte care ar fi puse în discuție gen cine și câte media are și ce posibilități are. Cel puțin așa a spus Năstase. Maia Sandu i-a cam tăiat din elan spunând că nu banii contează și că campaniile electorale trebuie să fie pentru popor și nu pentru sponsorii partidului (Maia știe cel mai bine că Țopii stau în spatele finului Năstase, doar că nu a spus-o direct).

2. Ei din start au spus că sigur va fi un candidat comun. Asta deși în primele 15 minute nu s-au uitat unul altuia în ochi. Deloc. Priviți și voi pe linkul ce vi l-am dat la început și care duce la Privesc.Eu.

/Publicitate de mijloc de articol/

Susțineți campania ”Spune NU violenței în familie” inițiată de Fundația lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss”

/Final de publicitate/

3. Cei doi nu au avut nicio acțiune preelectorală comună. Aici cel mai bine i-a pus la punct Andrei Popov care i-a întrebat în câte sate au fost împreună. S-au cam bîlbîit ambii deși Andrei i-a rugat să fie foarte scurți și succinți.

4. Este evident faptul că bâlbâiala preelectorală le-a scăzut din rating. Și asta se vede foarte bine în sondajele din ultimele săptămâni. Și mai evident este faptul că în umbra acestor doi, la un mic pas de ei este Marian (Mariana conform ProTV) Lupu. Anume acel candidat cu care luptă aceștia doi. Candidatul, care reprezintă PDM-ul și pe Vlad Plahotniuc și toată puterea executivă și legislativă a Republicii Moldova.

Mâine este 30 septembrie. Ziua până în care cei doi au promis că vor avea un candidat comun.

Dar asta va fi mâine, să vedem cum vor cânta mâine comentatorii #pas și #neDA.Medpark sunt porci

Acesta este un articol de rău despre Medpark. Așa că vă rog mult pe toți cei care primesc bani de la ei să nu citească articolul.

medpark-porci

Este despre faptul că, în sfârșit, după ani de tărăgănări și contestări, porcii de la Medpark au plătit familiei Berari doar un milion de lei pentru viața distrusă a Deliei Berari.

Este despre faptul că, un grup de medici din spital au distrus viața părinților care, în loc să se bucure de o viață fericită, după ce le-au plătit un pumn de bani porcilor de la Medpark, au trăit pe drumuri pentru a încerca să-i asigure o viață cât mai lungă fetiței lor.

Idioți.

///

Îmi cer scuze de la porci pentru comparațiile impertinente. Ei îs mai buni și mai folositori de sute de ori decât cei de la Medpark.


De ce uităm? Despre ocupanții ruși și ”unioniștii” ipocriți.

Ieri pe timpul.md a apărut un gând bun scris de Lia. L-a scris după ce a vizitat Lituania. Despre ocupația sovietică.

Titlul e cam lung. Eu l-aș reduce la simplul ”De ce uităm?”

De ce uităm de ocupația sovietică? De măgăriile pe care le-au făcut rușii și acoliții lor în Moldova. Și, la acoliți mă refer nu doar la cei de etnie rusă, dar inclusiv și moldovenii care foarte rapid s-au adoptat situației și au început a sluji ocupanții.

În Țările Baltice perioada de după 40 până în 89 este numită ocupație. La noi, în Moldova, este numită … perioada prosperării.

Și încă ceva. De ce uităm cine i-a dat Moldovei numele de ”Basarabia”? Tot rușii. După 1812. Și pe urmă au folosit-o mult timp. Acum numele este preluat de către unioniștii din București și Chișinău. Știți de ce? Pentru ca nu cumva să se confunde Moldova de peste Prut cu Moldova între Prut și Nistru. Pentru că așa le este mai comod.

barca

Asta denotă încă o dată în plus nivelul de ipocrizie al așa-numitor unioniști.

O zi bună să aveți.

///

Ponta și barca dusă de salvatori e cel mai bun exemplu de tâmpenie și ipocrizie. De asta am ales fotografia.


Pagini:1234567...644