Oazu раZбушевался :-)

Duminică a avut loc ședința consiliului PPEM cu privire la mandatul de a discuta o posibilă alianță cu PD (adică PD și PLM) în Parlament. Nu voi începe să expun opinia mea despre asta și de ce celor din PD (a se citi Plahotniuc) le trebuie urgent PPEM că asta lăsăm pentru mai încolo.

Azi, la circa 24 de ore de la ședință Oazu Nantoi a început să vorbească.

Informație exactă:
La ședința PPEM doar Oazu Nantoi a votat contra mandatului cu privire la discuțiile pe marginea unei posibile alianțe. Cei din Anenii Noi și Cahul s-au obținut pentru că nu au avut mandat din partea localilor acolo unde opiniile s-au împărțit.

Oazu a început să-i ceară lui Leancă demisia, deși acesta s-a conformat votului majorității. Așa cum a făcut-o și pe final de 2015. Oare Oazu știe ce înseamnă democrația?

Încă câteva întrebări la Oazu Nantoi:

1. Dle Nantoi eu v-am votat în calitate de primar, ce ați făcut în acest an pentru Chișinău în calitate de consilier?
2. Dle Nantoi, cum rămâne cu votul cu cei din PLM pentru exproprierea pământului din Valea Morilor?
3. Dle Nantoi, unde ați fost 24 de ore după consiliu?
4. Dle Nantoi, iar ”ștangă”?

Și eu v-am votat. Am dat-o în ”bară”. Recunosc.


„Eu îs fecior de deputat PLM, şi director la AGEPI, şi fac ce vreau!” #apostol

Faceți cunoştință, Octavian Apostol, feciorul deputatului Ion Apostol (deputatul-agramat i se mai spune) şi director al Agenției de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI).

Salariul acestui tânăr PLM-ist este de doar 45 de mii de lei pe lună. Asta după ce a vândut burlane și ardezie. Detalii pe moldovacurata.md

În AGEPI sunt câțiva oameni la departamentul PR, dar dacă intrați să vedeți de exemplu CV-ul directorului veți vedea că el nu există și că linkul nu este activ 🙂 Dar nu-i despre asta însemnarea.

Astăzi directorul AGEPI s-a lăudat pe facebook că a testat împreună cu un amic al său, cățărat pe motocicletă, asfaltul de pe bulevardul Ștefan cel Mare. continuă lecturaAdevărul despre PAS și Maia Sandu // #foto #video

Zilele trecute văzusem pe facebook următoarea invitație:

Primele idei era să scriu un articol în care să critic o astfel de acțiune, mai ales în ceea ce ține de ”flashmob” și ”interviu” dar și de ”apucăturile” Liberal-Democrate cu privire la organizarea întâlnirilor. Dar, dacă tot am fost învinuit în ultimul timp de diverși inși că-s rău față de PAS, am decis să aștept evenimentul și am rugat un ”reporter” al ”redacției blogului” să viziteze ieri prin Parcul Afgan să vadă ce și cum e la eveniment.

continuă lecturaPagini:1234567...628