Chirtoacă despre regulile de securitate: ”Nu, n-am auzit!”

Ieri primarul Chișinăului a inspectat șantierul secolului – reperația capitală a străzii și comunicațiilor de pe bulevardul Negruzzi.

Iată două fotografii de la ”locul faptei” realizate de cei de la realitatea.md:

Două săptămâni în urmă scriam, pe today.md, următoarele rânduri:
Noi avem o mare problemă, totuși. Nouă ne este în cot de siguranța noastră și de siguranța celor din jur. Noi nu punem doi bani pe sisteme de siguranță. Noi cheltuim banii pe prostii și economisim pe siguranță.

continuă lectura


.ro vs .md // Torționarul Vișinescu vs ”Judecătorul” Pușcaș

Astăzi torționarul Alexandru Vișinescu a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare. Detalii puteți citi pe hotnews.ro

În România, cei în urma cărora au avut de suferit oamenii, sunt condamnați, în Republica Moldova, fostul președinte al Judecătoriei Supreme a Republicii Sovietice Moldovenești și care se supunea legilor sovietice și care a recunoscut public că a trebuit să oprească mișcarea de renaștere națională astăzi este ascultat și invitat de vază în emisiuni televizate.

Tăt normal. Așa-s timpurile

Imaginile din colaj au fost preluate de la Associated Press și agora.md


Justiția ”reformată” rupe ”buka”

Zilele ăstea se discută mult despre reformele în domeniul justiției. Înaintarea lui Poalelungi în fruntea CSJ este doar aisbergul acestor discuții. Sunt multe probleme în justiție care merită rezolvate. Tot azi facebook mi-a reamintit despre o însemnarea foartea faină despre o Adunare Anuală a judecătorilor de 3 ani în urmă.

În acești 7 ani de când avem o altă putere decât partidul comuniștilor în Moldova s-au schimbat puține lucruri în justiție. În afară de 2 închisori reparate și câteva judecătorii renovate nu s-a simțit efectul reformei. continuă lectura


Ipocrizia ”Tineretului Liberal Democrat” într-un singur colaj :-)

Astăzi Ambasadorul SUA în Moldova, ES Pettit, a adresat o întrebare pe facebook.

Tineretul Liberal Democrat a creat foarte rapid un colaj cu această afirmație.

Doar că tineretul verde uită situația din 2012 agreată și chiar promovată de partidul lor atunci când Poalelungi a devenit patriot și a fost instalat în fruntea CSJ inclusiv cu votul acestora :-) continuă lectura


Despre amante și politică

Cherchez la femme” zicea în Les Mohicans de Paris Alexandre Dumas. Așa a fost, așa este și așa va fi. Chiar și romanii aveau ceva de genul ”noi conducem lumea iar femeile ne conduc pe noi”. Nu mai țin minte exact și nu am chef să caut. Voi sigur știți mai bine ca mine.

În ultimul timp în societatea din Republica Moldova se discută tot mai intensiv despre resetarea elitelor politice. Despre o clasă nouă care ar trebui să vină. Despre lustrație și scoatere la vedere a tuturor păcatelor.
continuă lectura


Pagini:1234567...595