antiRomânca tarasiuc a ajuns să-și caute norocul la Antena1 din România :-)

O mai țineți minte pe antiRomânca tarasiuc care a depus pentru pașaportul român ”doar pentru viză” și părinții căreia, după valul de întrebări cu privire la cetățenia ei românească înjurau oamenii și-i amenințau?

Ap iată, așa-numita cântăreață de la Bălți a ajuns să se închine pe scena iUmor unui juriu românesc.

Ea, cea care urăște România, a ajuns pe ecrane grație Antena1. De ce oare nu s-a dus la moscova la rudele sale din uninea vomală? De ce nu l-a rugat pe balabolul de la Fălești să o ducă în ”padmaskovie”? De ce oare nu stă și face concerte în Bălți și Elizavetovca dar își caută norocul în România și, implicit, Uniunea Europeană? continuă lectura


Liberastismul s-a prăbușit. În pavajul de 33 milioane de EUR …

Câteva săptămâni în urmă deputata din partea PLM Alina Zotea, cea care a ajuns de la mireasă de fotbalist de liga a treia până la deputată în Parlamentul Republicii Moldova, se lăuda pe facebook cu faptul că în Chișinău se instalează pavaj tactil:

Asta pe bulevardul Ștefan cel Mare dacă nu vi-i cunoscută locația. Acel bulevard care se repară de câțiva ani și care ne costă deja 33 de milioane de EUR.

Iată, aceeași locație, azi de dimineață: continuă lectura


”Zăpada excepțională din aprilie” și PR-ul politic. neStudiu de caz.

Ieri centrul și sudul Republicii Moldova s-au trezit sub zăpadă. Multă zăpadă. Foarte multă zăpadă. Copaci căzuți. Linii electrice avariate.

Facebook-ul, odată trezit, și-a dat seama că-i cam slută treaba. O parte s-au apucat de lucru iar altă parte au stat toată ziua și au cârcotit. Inclusiv o bună parte din ”jurnaliști”. Dar despre ei altă dată.

Primii chemați la raport, online, au fost Președintele și Premierul. Nu s-a mai ajuns la decretarea stării excepționale. Pentru că n-avea cine. Dar despre asta tot altă dată. Marea problemă în nedecretarea stării excepționale este că majoritatea companiilor care nu au lucrat ieri ”și-au trimis” angajații din cont propriu. Dar asta rămâne pe ”sovestea” lor.

Serviciile de taxi, cele mai ”plătitoare de impozite” au băgat prețuri duble și triple pentru călătorie. Prețul unei călătorii până la aeroport ajungea liber la 300 de lei.

După ce era clar că nimeni nu lucrează și trebuie ceva de făcut, s-au apucat și partidele să-și organizeze rândurile. Primii am impresia au fost socialiștii care s-au strâns și s-au apucat să facă ordine. Cel puțin așa s-a văzut pe facebook. I-au urmat democrații și șoriștii. Liberaștii am văzut că azi se pornesc să facă curat în curtea lui Ghimpu și a Alinei, asta după ce Alina a filmat cum sunt drumurile la Botanica stând cu fundul în Range Rover-ul dăruit de … nușcine.

Ultima propunere a celor de la neDA cu privire la zăpadă era să facă babe de omăt undeva prin centru. Propunere venită de la Vovc dacă nu greșesc. Mayașii, lideri la selfie-uri s-au închis în sine. Nici măcar la sediu nu au făcut curat. Special rugat un prieten să treacă pe la ei să fotografieze:

La scris și balabolit ăștia-s primii. Și la luat ruble atunci când cineva are nevoie de căi de ieșire spre Guvern. Și la fugă 🙂

P.S. Dacă-mi povestiți că ei au făcut curat și nu au pus pe fb, mai gândiți-vă o dată. Voi singuri o credeți? 🙂


Chirtoacă strânge crengile în Parcul Central. Singur. Ca un cuc.

Imaginea aceasta a fost surprinsă de Angela Stafii câteva minute în urmă. Dorin Chirtoacă, primar general al Chișinăului, strânge crengile în Parcul Central:

În calitate de locuitor al orașului Dorin Chirtoacă este ok. Strânge crengile în loc să le posteze pe facebook.

Din punct de vedere al faptului că el este primar general asta nu este ok. El ar trebui să pună la muncă lucrătorii din serviciile speciale. Totodată el ar fi trebuit să fie cu echipa lui. Problema este că el nu o are și alde Gramețki sau Topală nu vor ieși să îl ajute. Dar nici padrujelile care-s șefe de direcții.

Singur ca un cuc.

P.S. Fix un an în urmă scriam despre faptul că Anișoara l-a lăsat.

///

Later add: Este și video.


#pas în impas sau gânduri pe marginea unei conferință de presă și a unui site mort

Cei de la #pas au făcut o conferință de presă. În cadru la un moment dat apăruse și voronin am impresia 🙂

Despre ce au vorbit? Despre nimic dacă s-o iai la general pentru că ei, de fapt, au făcut un mic rezumat din propunerile promo-lex-ului despre alegeri.

Îmi voi permite să comentez.

1. Ciuvacul ăsta care a reprezentant #pas-ul la Curtea Constituțională a zis că proiectul despre care au povestit azi va fi pe site-ul partidului. Doar că site-ul a murit 🙂 continuă lectura


Pagini:1234567...684