Cum să câștigi 1000 de euro din minciuna unui membru al ”tribului Maia”

Se dă:

Un membru al ”tribului Maia”, Dan Perciun în cazul dat. Nu am idee ce face la partid, probabil se ocupă de voluntari, dar nici chef nu am să-l întreb în privat.

Informația despre faptul că Vasile Popa, cel care l-a apărat pe Filat, este bodyguard la ”Maia Năstase”

cms-image-000002992

Se cere:

1000 de euro pariu.

Și acum desfășurătorul: continuă lecturaShor, către Usatîi: ”Privet balabolu” :-)

Astăzi, înaintea ședinței de judecată, primarul de Orhei i-a transmis salutări unui oarecare ”Balabol”.

Așteptăm să apară și imaginile, deocamdată sursele online dau doar textul.

E clar cui i-a transmis salutări Shor. Fostului său prieten și coleg de petreceri – Usatîi. Cel care între timp l-a ”kidanit” în stilul său de făleștean și, totodată, a devenit, prin faptul că bălțenii l-au crezut, primarul capitalei de Nord a Republicii Moldova.

renato-usatii-se-da-cu-spatele-la-gard-nu-am-publicat-eu-filmul-cu-filat-e-facut-la-shor-acasa-13862

Atunci când a ajuns să fie primar, balabolul făleștean a promis multe și cornute. Țineți minte cum au ajuns și Stas Mihailov, și Igori Nikolaev, și Sofia Rotaru pe la Bălți? Știți cât au costat ei? Știți cât a investit după asta primarul în Bălți? Mai nimic, mai mult a investit în echipa de fotbal din care, după asta, se gândea să scoată bani prin intermediul vânzării fotbaliștilor.

Omul preferă, cum a spus și Dragoș pe facebook, ”să-și trăiască libertatea la Moscova, la piscină, cu fetițe, saună, karaoke, tot pachetul. Și nu uită periodic să facă live-uri pe Facebook, hrănindu-i pe bălțeni cu iluzii deșarte și gogoși de genul că totul va fi bine, că Bălți este pe cale să devină un paradis turistic”.

Despre primarul de Orhei și faptul că se bagă și acum bani în Orhei cât e în arest la domiciliu. Dar asta e cu totul altă poveste.

Privet, balabol!

Sursă foto: agora.md


Maia se transformă în politiciană de tip moldav

Articol promis de ieri. Deși, în principiu, evenimentele care au stat la baza lui se întâmplă în ultimele zile.

Și disclaimer pentru ortaci și trolli: Eu tre să votez pe cineva pro-european, și nu exclud să votez cu Maia.

Maia, sau mai degrabă echipa #pas-ului care stă în spatele campaniei de comunicare, degradează pe zi ce trece. La moment nivelul aliansului a fost atins cu statutul despre coaie, mai ales finalul acestuia: ”Se pare că Dodon și Lupu nu au încă, nu știu ce nu au, dar era bine să aibă. :)”

Eu nu am experiență în comunicare politică dar asta îmi pare mai mult limbaj voronian. Preluarea expresiilor rostite de președintele Timofti, am impresia, este impusă de către oamenii lui Nastase care o duc pe Maia spre un electorat care nu îi este specific și pe care vrea să-l atragă, totodată pierzând electoratul mai sănătos la cap, dar mai puțin (în opinia lor). Pare la momemnt că are o criză emoțională și este lipsită de echilibru. Mai ales în momentele când la o dezbatere ea stă cu trei gadgeturi în față așteptând mesaje de la consilieri. Iată și secvența video:

Și încă ceva, Maia așa și nu a ajuns să se căiască pentru unele voturi/lipse de vot pe anumite subiecte, ceea ce o face să semene, repet, cu zinaida petrovna:

Și încă ceva, despre Maia și Plahotniuc și ”susținerea” din partea acestuia într-un eventual tur 2.

Echipa #pas ar fi, probabil, mai potrivită să-l atace mai departe pe Plaha, poate mai iau voturi, dar să nu intre în nivele mai jos de Alians.

Dar ce pricep eu … poate doar la a scoate ochii pe final, atunci când totul se întâmplă așa cum scriu 🙂

Aveți grijă de voi și de familiile voastre și votați cu cap pe 30 octombrie.

////

„Acest articol nu este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu le reflectă pe cele ale Departamentului de Stat al SUA sau pe cei plătiți de aceștia din #pas și din #jiosAliansu” :)))


Maia și ”studenții proști”

Campania asta, cu părere de rău, trece pe un făgaș sexist evident. În joc a intrat și echipa #jiosAliansu din componența staff-ului Maiei Sandu. Au preluat mesajul lui Timofti despre coaie. Dar despre asta altă dată.

Gândul de azi este despre stereotipuri și ”falsificarea” alegerilor.

Ieri echipa #pas au făcut o conferință. Cu studenți sau foști studenți pe fundal. Și chipurile li se încalcă drepturile pentru că nu le este permis să voteze în localitatea în care își fac studiile.

Echipa Maiei îi consideră pe tineri proști. Și explic de ce:

1. Ultimul termen de depunere a unei declarații la primăria de sector sau la secția de votare unde un tânăr vrea să voteze a fost pe 29/30 septembrie.
2. Echipa #pas nu a scris nimic despre faptul că tinerii să se care la secțiile de votare. Au scris doar un mesaj pentru cei de peste hotare, care, de fapt, vin la ambasadă și votează pe listă suplimentară și nu e neapărat să depună declarație preventiv.
3. Pe profilul Maiei însă, pe 28 septembrie este o țedulă întreagă despre cât de importanți sunt tinerii pentru Moldova.

Sunt câteva clișee pentru ”falsificare”:
1. Liste
2. Studenți
3. Morți care votează
4. Diaspora

Mie tot asta îmi amintește anul 2009 când Filat arăta câteva sute de foi A4 curate copertate și cu titlu:

filat-crimele-comunismului

Unii ”imaculați și reformiști” din echipa Maiei știu bine ce era acolo.

Dacă vă e dor de Filat, poftim și video.

///

Acest articol nu este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu le reflectă pe cele ale Departamentului de Stat al SUA sau pe cei plătiți de aceștia din #pas și din #jiosAliansu.


Pagini:1234567...649