maiasandu-i de vânzare cu o mie de euro

12 zile în urmă am cumpărat domeniul maiasandu.md

Scopul era simplu: să-mi mai bat joc de echipa ”djenială” a #pas-ului. Din start am zis că le dau domeniul dacă au nevoie de el. Nu m-au contactat.

Acum îl scot la licitație. Prețul de start al domeniul e de 1000 de euro? De ce 1000 de euro? Pentru că anume atâta Dan Perciun, un băiețel din #pas, mi-i dator în urma unui pariu pe care l-a pierdut.

Prețul se va menține pentru 3 zile.

Marți, la ora 9:00 prețul va scădea dramatic, la fel cum va scădea #pas-ul în următoarele luni, la 500 de euro.

Vinerea viitoare, la aceeași oră prețul va ajunge la 400 de euro. După asta (pe 28.02) la 300 de euro iar ultimul preț, de 200 de euro va fi disponibil din 3 martie.

Mai ieftin nu-l vând. Mai bine fac eu ceva pe el funny și cu linkuri spre politicienii moldavi 🙂

O zi bună să aveți!

Aaaa, și încă ceva, uitat să scriu. Da voi țineți minte cazul când gurău i-a vândut lui Chirtoacă solutia.md cu peste 10000 de euro după ce Dodon l-a trimis direct în origini?


JurnalTV revine. Mai independent față de Țopi – mai dependent de Năstase :-) // Update cu locația televiziunii.

În primul rând vă invit să vedeți atent declarațiile de ieri ale liderului partidului neDA, Andrei Năstase:

Iată ce a înțeles mass-media apropiată așa-numitei ”opoziții”:

Interesant ce ați înțeles voi din vorbele lui Năstase, dar eu am înțeles următoarele:

1. Năstase controlează procesele care au loc acum la JurnalTV. El știe totul. Vedeți ce față face când se oprește în a spune informație. Ceva de genul: ”azi vă ajunge cât v-am spus”

2. Atâta timp cât el știe ce și cum automat înseamnă că JurnalTV nu va fi independentă dar va duce mai departe linia partidului.

3. El nu zice că Țopii vor renunța la finanțare, atenție pe final. Televiziunea doar va încerca pe cont propriu. Interesant, oare de unde iau banii pentru a reîncepe emisia odată ce pe patreon s-au strâns tocmai 230 de dolari.

4. Năstase știe bine că în acești 7 ani la JurnalTV au venit nu doar banii Țopilor dar și bani de la balabol, Filat etc …

5. Sau poate ei cred că ”publicul enorm” le va da bani 🙂

p.s. Televiziunea costă scump. Enorm de scump. Mai ales în condițiile în care publicitatea în Moldova merge, în cea mai mare parte, la Prime.

Update

JurnalTV va fi cea mai ”înaltă” televiziune din oraș. Noul oficiu va fi în Centrul Comercial Palmira de pe dealul Ciocanei. Vedzetele vor umbla pe la etajul 2 al clădirii.


Amnezia PLDM-ului sau frica de a ieși în fața alegătorului?

Astăzi cei din PLDM au emis o declarație. Voi cita un alineat:

”În spațiul public din Republica Moldova, tot mai des se vehiculează informația privind intențiile actualei majorități hibride de guvernare de a efectua o modificare a sistemului electoral actual, proporțional, pe liste de partid, în unul mixt, sau chiar uninominal majoritar (pe circumscripții). Chiar dacă oficial, astăzi, în Parlament încă nu este înregistrat un proiect de lege care ar ținti o astfel de modificare, mai mulți factori politici, juriști, experți, diplomați străini abordează acest subiect în public. În jurul unor posibile scenarii, încep a se forma poziții și opinii.”

După asta ei se jeluie că subiectul nu e discutat și trebuie un for și așa mai departe. Deși tot ei zic, în alineatul citat că se discută 🙂

Totodată, în anul 2011, în programul politic al PLDM se prevedeau următoarele:

”PLDM crede că Republica Moldova are nevoie de o clasă politică responsabilă, iar responsabilizarea clasei politice poate fi realizată prin aplicarea sistemului electoral mixt, ceea ce înseamnă că jumătate dintre deputaţi vor fi aleşi pe liste de partid, iar jumătate – pe circumscripţii electorale. Astfel, se va realiza o legătură directă personalizată cu alegătorii – prin vot uninominal şi se va respecta principiul reprezentării proporţionale (inclusiv a minorităţilor) – prin vot în bază de listă.”

Schimbarea sistemului electoral se discută demult. În 2012 s-au activizat toți iar Plahotniuc a vizitat și nușcemasărotundă la care mulți mayași actuali și foști stejărei făceau selfie cu el. Țineți minte?

Sistemul a fost de fapt și votat în parlament. Dar nu a ținut mult pentru că s-au sfădit între ei Plaha și Filat și verzii cu comicii au anulat legea.

Revenind la realitățile actuale eu totuși aș avea o întrebare către membrii (cei care au rămas) PLDM:

Vouă vă este frică să ieșiți la popor să le explicați ce și cum? Vă e frică de o confruntare directă cu oamenii? Sau poate nu mai aveți ce să le spuneți?

Da, e posibil ca alegătorul să aleagă pe cel mai bogat, dar asta ar putea dura fix un mandat și nu mai mult. După asta oamenii vor înțelege că deleagă într-adevăr oameni care să lucreze în parlament și să nu arate gențile.

Și încă ceva, special pentru doamna Maria Ciobanu:

Eu chiar aș vrea să văd cum în circumscripția Nisporeni veți lupta contra lui Plaha 🙂

Ar fi interesantă o dezbatere cine și ce a făcut sau nu a făcut pentru raion. Cum credeți, cine ar câștiga încrederea oamenilor de acolo?

Nușcum, toată chestia asta miroase a disperare din partea stejarilor 🙁


”Geniul doritor de treucă”, Dorin Dușciac, vrea salariu de peste 100.000 de lei la ANRE :-)

Faceți cunoștință, Dorin Dușciac, mare geniu moldav. Fost liberast, fost reformator-liberast, actual membru al grupului de dreapta al Anei Guțu. Fost vice-ministru al Mediului. Actual aspirant la una dintre cele șase funcții de director ANRE.

Abatere lirică:
La ANRE sunt 5 directori. Toți au salarii de vreo 60 de mii de lei. Repet: șaizeci de mii de lei.

continuă lectura


Tineri, neliniștiți și dornici de putere // Despre ”Ferrari”, covor roșu și ”tinerii democrați căzuți din stejar”

Facebook-ul meu e roșu. Și nu de la socialiști. Și nu din cauza trandafirilor primiți azi de fete. Și nu din cauza sângelui de la Fifty Shades Darker sau cum se mai numește filmul.

Facebook-ul e plin de imagini și video de la un flashmob organizat de ”tinerii democrați” în cadrul căruia o pereche a defilat din ”Ferrari” și înapoi pe un covor roșu. ”Ferrari”-ul tot era roșu. Detaliile le puteți citi pe (bem)unimedia, care a băgat chiar două știri despre eveniment. Dar care le-a fost lene să se documenteze.

Partea funny în tot acest wall e altceva, și anume, în faptul că cele mai multe share-uri le fac peledemiștii sau cei care se țineau de bine cu ei cât era Filat la guvernare. Ei sunt cei mai aprigi critici ai flashmob-ului. Fără să se bunghească atent cine sunt protagoniștii acestuia.

Ei sunt foști stejărei școliți de alde Maria Ciobanu, Deliu și compania lor care, la prima ocazie, au trecut la Partidul Democrat atunci când au simțit că stăpânii din partid nu mai au nevoie de serviciile lor sau când au simțit că stăpânii nu mai dețin puterea reală.

Astfel de tineri sunt peste tot unde miroase a putere și fac diverse flash-moburi de genul dat doar pentru a atrage atenția conducerii și nu contează că în frunte e Filat sau Plahotniuc.

Și încă ceva, dle Pânzari, da niciun agent de patrulare nu a văzut acel ”Ferrari” parcat de-a oaia și acel Gelendwagen din urma lui? Chiar niciun proces nimic?

Și, ultima, mâine de dimineață despre un astfel de tânăr pre nume Dorin Dușciac, care a fost la putere, care a fost în mai multe partide, și, care, vrea din nou la putere și căruia nu-i ajunge un salariu de 60 de mii de lei 🙂


Pagini:1234567...670