Raportul comisiei de anchetă a Parlamentului asupra cazului de vânzare a armamentului din dotarea Forțelor Armate

Acest raport nu se prea găsește pe site-ul parlamentului. Explic care-i situația cu el.

Zilele trecute cei de la Centrul de Investigații Jurnalistice, care se află lângă ambasada Azerbaijanului, au afișat un baner de susținere a unei jurnaliste închise de regimul de la Baku. A venit cineva de la ambasadă și i-a amenințat după.

Atunci mi-am amintit de cazul când Filat își cerea scuze, la Varșovia, de la Aliev pentru faptul că Moldova a vândut armament Armeniei.

continuă lectura


Câteva detalii în plus despre Olga Roman

Pentru cei din presă care iar vor sări să mă acuze risc să le amintesc faptul că Olga Roman este dată în căutare internațională și asta, dacă nu greșesc, o califică drept persoană publică.

În 2013 Olga Roman și-a ”cumpărat” un apartament spațios de la compania ”Dansicons” care aparține deputatului PLM – Iurie Dârda.

Apartamentul ”cumpărat” de Olga Roman se află în complexul rezidențial ”Lovely House”.

În 2014, pe 20 decembrie, Olga Roman înființează SRL-ul ”Roman Atelier” localizat în apartamentul ei ”personal”.

Detalii despre SRL găsiți pe bizzer.md.

Probabil, dacă presa ar vrea, ar putea găsi, inclusiv online, multe detalii despre Olga Roman. Dar … dorință să fie și … permisiune de la șefi 🙂

Imaginea dată e făcută totuși în Santander. Data trecută unii spuneau că poate fi Saint-Tropez.


4 motive de ce Leancă va fi pe locul 4 în alegerile prezidențiale

Ieri Partidul Popular European din Moldova a ”șocat” prin anunțarea veștii că Iurie Leancă este candidatul lor la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Am pariat cu cineva că Leancă va lua locul 4 în alegeri. Însemnarea dată vine să confirme acest fapt și să-mi expun cel puțin 4 motive de ce Iurie Leancă nu are șanse să urce mai sus de locul 4.

1. Iurie Leancă nu are resurse financiare destule să se bage într-o campanie de anvergură.

2. Prietenii săi din stejar au reușit din 2013 încoa să-i strice imaginea destul de bine. Să ne amintim doar istoria lui Mocanu cu sunetul de la Plahotniuc la început de mandat de Prim-ministru. Ce a urmat în 2014 și 2015 ați văzut și singuri.

3. Partidul strâns în jurul lui nu are destui oameni care să alerge și să facă campanie. Acolo îs mai mult oportuniști decât căluți gata să-și asume responsabilități și obiective.

4. Leancă ultima vreme tot mai mult seamănă cu Lupu. Fără viziune și fără niciun pic de simț al autoPRomovării. Asta ar fi fost bine s-o învețe de la Filat.

În turul doi al alegerilor prezidențiale câștigător va fi Dodon urmat de Maia Sandu. Pe trei va fi sau Lupu sau Năstase. Aici totul depinde de Plahotniuc.

Și, pentru ca să nu se chinuie cei din PPEM care corectează un an greșelile pe site-ul lor eu le propun câteva soluții de logo pentru prezidențiale.

Asta așa, mai europeană:

Simplă, aldină și clară:

Una economă, să nu cheltuie bani pe vopsea:

Asta pentru online:

Succes în alegeri, PPEM 🙂


Replică șefilor ipocriți și amorali de la Clounella

Dragi șefi,

Aici trebuiau să fie foarte multe rânduri despre cât de amorali și ipocriți sunteți.
Trebuia să scriu despre linkurile de trafic plasate în comentarii de dvs și în așa-numita scuză.
Trebuiau să fie screen-uri cu faptul că ați știut de caz și extras din ”scuze” unde scrieți că nu ați știut.
Trebuiau să fie comentariile celor vizați.

Dar …

Suntem în săptămâna Paștelui sau Săptămâna Mare.

Dumnezeu cu voi.

Să fiți voi sănătoși că de copii de la Spitalul Oncologic, la sigur, vor avea grijă alții …


Clounella, companie de handicapați morali?

Îmi scrie o prietenă pe facebook:

Eugen, am sunat la „Clounella„, compania care cică are animatori pentru copii. I-am rugat să ne dea un animator (pe care am să-l plătesc) ca să mergem la Spitalul Oncologic, secția Pediatrie, să le ducem niște cadouri de Paști. Vreau să fac o campanie de Paști. Au spus că vor reveni peste 2 ore ca să-mi dea un răspuns.

Trecut deja mai bine de 2 ore și uite că am sunat eu încă o dată, crezând că au uitat. La întrebarea mea dacă au vreun răspuns pentru mine, ei mi-au răspuns: „Noi nu oferim servicii la așa copii. Nu vă putem ajuta cu nimic, ne pare rău”. Îți dai seama de reacția mea. Ca să fiu sigură că nu am înnebunit, am mai întrebat o dată. La care am primit un raspuns urât și foarte clar, că nu oferă ei așa servicii copiilor bolnavi, chiar dacă le vei achita. Decizia a fost coordonată cu directorul.

Am încercat pe facebook să văd cine este directorul companiei ca să îl sun direct. Am găsit un număr de telefon pe care l-am apelat. Nu era el, altcineva, dar tot de la ”Clounella”, care, deja în mod mai frumos, mi-a explicat că clovnii lor nu au pregătire psihologică pentru a lucra cu ”așa copii”.

continuă lectura


Pagini:1234567...607