Ultima seară de televiziune, prima seară de propagandă :-(

În primul rând, ca să nu fiu subiectiv, vă propun să priviți jurnalul principal al celor de la JurnalTV realizat ieri, în ultima zi de ”JurnalTV”:

Cel puțin așa ne prezintă ”martirii” neamului această epopee.

Doar că, repet:

1. JurnalTV nu se închide dar pur și simplu Țopii s-au săturat să bage bani într-un proiect falit.
2. Nu știu dacă țineți minte dar anume Țopii au furat de la Lucinschi licența la Pervîi Kanal și i-au dăruit-o lui Plahotniuc.
3. Nu știu dacă țineți minte dar vasile năstase, cel care apare pe final ca mare patriot a fost cel care a dus de râpă EuroTV-ul. Aveți și secvențe video cum o înjura pe dna Cușnir.

4. Au fost concediați angajații care făceau emisiunile cele mai privite. Și, încă ceva, ei aveau contracte din ce îmi dau seama care nu prevăd două săptămâni de muncă 🙁 Contracte de autor sau cum se mai numesc.
5. Propaganda rămâne la putere, același independent.md și jurnal.md
6. Martirizarea e parte a scenariului care a fost folosită de minune în 2014 atunci când ei au găsit un proiect inexistent la CCA care chipurile ar fi dus la închiderea JTV.

Și mai sunt multe de spus dar … nu se mai merită am impresia.

E dimineață din nou în Moldova, cum se spunea într-un spot pentru PLDM.

p.s. Da voi știți că cel puțin 3 amante a lui F lucrau/lucrează la Jurnal Trust Media? 🙂


Documente ce confirmă datoriile JTV către SKYTOWER

Azi am tot cerut de la mulți comentatori care mă acuzau de faptul că JTV este curat ca lacrima dovezi ai faptului că au achitat chiria. Normal că în afară de știrea de pe jurnal.md că ”NEAGĂ cu vehemență” datoriile către SKYTOWER ei nu au prezentat nimic.

Și acum, dacă tot v-am deprins cu documente adevărate și nu cu declarații false vă propun să vedeți scrisorile din partea SKYTOWER către JTV.

Primul document, datat cu cu luna octombrie 2013, datoriile sunt peste 2 milioane de lei: continuă lectura


Unii angajați JTV, gata să îmbrățișeze televiziunile lui Plahotniuc …

Pentru început câteva puncte:

1. Zilele ăstea s-au împlinit 4 ani de la ”Pădurea Domnească”. Știți ce mai face Mocanu acum și pe la ce televiziuni apare?
2. Țineți minte cumva vreun caz în care jurnaliștii moldoveni au fost concediați de la televiziuni și au ieșit cu declarații în presă despre presiuni și cenzură?
3. Vă invit să priviți emisiunea ”Mai pe scurt” de ieri. Destul de informativă.

Dacă vă este lene, vă invit să priviți o secvență din emisiune, cea mai faină în opinia mea:

Și acum opiniile mele:

1. La JTV lucrează foarte mulți oameni deștepți. Sunt concediați, în mare parte, cei care nu prea făceau politică dar mai mult divertisment. Adică cei care lucrau mai mult. Or e una să stai în ”cabinetul de după ușă” și să leorbăiești două ore și alta-i să cauți subiecte și să le realizezi.

2. Chiar și acești oameni erau supuși de multe ori presiunilor și cenzurii pe anumite subiecte sau evenimente.

3. Acești oameni sunt foarte supărați pe Val Butnaru și Țopa care i-au lăsat pe drumuri. Ei îs gata să facă orice pentru a-și vărsa amarul și a-și întreține familiile. Unii îmi spun în privat că-s gata să-l îmbrățișeze pe Plaha și să meargă la Publika cu spovedania (eu nu prea cred pentru că, cum spuneam la început ar fi în premieră).

4. Secvența video pe care am pus-o demonstrează clar că Țopa s-a săturat de TV în 2013. I-a mai dat o șansă special pentru alegeri, dar nu a funcționat. Despre protestele din 2014 am scris încă ieri ce a fost cu ele.

5. Eu sincer sper că oamenii de treabă care acum sunt concediați de la JTV să-și găsească de lucru.

6. În discuțiile private cu cineva foarte de treabă dar care are alte opinii decât mine cu privire la situație, interlocutorul spunea că crede că JTV ar putea să se reinventeze, să se curățe. Eu unul nu cred în asta.

7. Da Olga Roman a lucrat la JTV, așa-i?


”Moș Crăciun” i-a adus Alinei Zotea o geantă de la Valentino de circa 2000 de euro? #foto

Mai dăunăzi PLMștii au mers la Curtea Constituțională. S-au bocit pe Dodon că acela nu vrea să le accepte o candidatură în locul lui Anatol Șalaru în funcția de Ministru al Apărării. S-au dus cu jeluitul dacă mai pe scurt. Cea mai populară fotografie de la acea vizită la Curtea Constituțională este următoarea:

Ieri, în timp ce Alina își căuta ruj de buze într-un centru comercial din capitala Republicii Moldova a fost zărită de o cititoare fidelă a blogului care a rămas impresionată de geanta Alinei. Ea zicea că-i de la Valentino dar nu a reușit să o fotografieze. S-a adeverit a fi aceeași geantă cu care Alina a mers la Curtea Constituțională. Iată două cropuri din fotografiile postate de privesc.eu în care se vede bine geanta deputatei PLM, Alina Zotea:

Geanta costă peste 2000 de euro și este din colecția clasică a brandului Valentino ceea ce înseamnă că prețul ei nu scade cu anii.

(Încă) Domnișoara Zotea, din ce bani ați cumpărat geanta? Sau poate Moș Crăciunul care v-a dăruit Range Rover-ul v-a dăruit-o?


Dle Armașu, dați-le olimpicilor moldoveni de la #rio2016, premiile promise!

Informație ce poate fi verificată ușor:

Olimpicii moldoveni care au reprezentat Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro trebuia să primească bani din partea statului. Bani promiși în luna mai 2016. Iată lista celor ce trebuia să ia bani:

Zalina Petrivskaya (Marghieva) – 600.000 lei (locul 5)
Alexandru Șpac – 600.000 lei (locul 5)
Sergiu Ceachir – 400.000 lei (locul 6)
Larisa Marinencova – 300.000 lei (locul 7)

Fix aceleași premii trebuiau să le ridice și antrenorii lor.

De câteva săptămâni toate documentele se află la Ministerul Finanțelor care blochează procesul de achitare al banilor pentru olimpicii moldoveni.

Informație ce nu poate fi verificată oficial dar provine dintr-o sursă parcă sigură:

Ministrul Octavian Armașu blochează achitarea banilor la rugămintea personală a președintelui CNO, Nicolae Juravschi. Motivul – posibilitatea eventuală a anulării suspendării canoistului moldovean medaliat cu bronz, Serghei Tarnovschi. Astfel se dorește foarte mult de către Juravschi ca în listă să fie și el.

Acum au loc procedurile legale de ridicare a suspendării. Deși, slabe șanse.

///

Partea proastă e că olimpicii au intrat în Anul Nou, din cauza a doi funcționari de stat, fără banii promiși de Guvernul Republicii Moldova.


Pagini:1234567...665